romania nations league

Serbia – Romania în Liga Națiunilor: Ne masurăm forțele cu o echipă de la Mondial

Romania va juca al doilea său meci din Liga Națiunilor la fotbal luni seară, contra Serbiei. Vor reuși surpriza tricolorii lui Cosmin Contra?

Betano a pregătit meciul cu peste 1.000 de pariuri și cote maxime (Marjă 0%) pentru 1, X sau 2. Click pentru toate cotele de la partida Serbia – România din Nations League (10.09.2018, ora 21:45)

Tricolorii lui Cosmin Contra joacă diseară contra liderului din Grupa 4 a Ligii C a Nations League. Serbia a învins cu 1-0 în partida de debut din Lituania, un meci pe care l-a dominat copios având 24 de șuturi spre poartă. Unicul gol a fost, însă, marcat din penalty, iar gazdele au avut în ultimele minute, după ce Seria ratase un alt penalty, o acțiune uriașă din care ar fi putut egala.

De aceea, presiunea pe vecinii noștri este destul de mare. Campania de la Mondial, considerată ratată prin faptul că elevii lui Mladen Krstajić nu au reușit să se califice din Grupe, a lăsat încă răni deschise. Căpitanul Serbiei de la Cupa Mondială nu a fost convocat pentru Liga Națiunilor, iar Krstajić a chemat cu Lituania și nume noi. Însă, contra României este de așteptat să alinieze o formulă consacrată, mai puțin Matic – care nu va intra titular.

La prima vedere surprizător, partida de diseară se joacă pe Stadionul Partizan, și nu pe cea mai mare arenă din Belgrad – Rajko Mitic – poreclită și „Marakana”. Motivul este unul simplu, menționat de presa sârbă: interesul pentru partida contra României nu este unul major, iar tribunele nu se așteptă a fi pline.

De cealaltă parte, România a debutat în Liga Națiunilor cu un rezultat de egalitate, 0-0, contra Muntenegru. Acesta ar putea fi considerat un pas în față pentru Cosmin Contra, pentru că anterior tricolorii pierduseră în fața acestei selecționate cu 1-0, un meci jucat în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

România este neînvinsă în ultimele 5 partide internaționale, printre care s-au adunat și 4 victorii consecutive, de notorietate fiind cele cu Suedia și Chile.

Ambele echipe sunt așteptate să alinieze disearp aceeași formulă, 4-2-3-1!

Echipe probabile Serbia – România

Serbia (4-2-3-1): Dmitrović – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Maksimović, Milinković-Savić – Tadić, Ljajić, Kostić – Mitrović

Romania (4-2-3-1): Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Bălașa, Bancu – R. Marin, Stanciu – Chipciu, Budescu, Mitriță – Țucudean.

Leave a Reply