guardiola cupa angliei

Se scrie istorie în Cupa Angliei (live pe Betano TV)

Meciurile de astăzi din Cupa Angliei se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Vor intra pe teren Manchester United, Manchester City Chelsea și Leicester.

Apasă aici pentru a urmări streaming-ul live de la Cupa Angliei, alege meciul și vezi imaginile video în direct.

Faza actuală a Cupei Angliei este cea a optimilor de finală și este programată între 18 și 20 februarie. În „optimi” au rămas pentru prima oară în istoria competiției două echipe din Liga a 5-a engleză de fotbal. Acestea sunt  Lincoln City și Sutton United.

Lincoln City joacă sâmbătă de la ora 14:30 și are o cotă foarte mare la victorie (peste 9,50), fiind în mod clar outideră în meciul cu Burnley.  Sutton United va juca luni, pe teren propriu, contra lui Arsenal și are o cotă de peste 16,00! Toate cotele la pariuri sportive pentru Cupa Angliei sunt pe Betano.

În ceea ce privește favoritele City are o cotă de peste 1,35 pentru a trece de Huddersfield, Chelea de 1,30 pentru a o învinge pe Wolverhampton, iar Manchester United 1,26 în fața celor de la Blackburn Rover.

City este singura care joacă sâmbătă, iar deplaare de la Huddersfield nu se anunță una ușoară. Pep Guardiola, antrenorul celor de la Mancheter, a declarat înainte de meci că se teme de starea proastă a gazonului local, mai ales că acesta a găzduit joi și un meci de rugby. „Nu vom avea această scuză pentru o ratare a calificării”, a spus, însă, Pep.

Guardiola va avea bătăi de cap în alcătuirea primei echipe, deoarece trebuie să menajeze jucători și pentru partida de săptămâna viitoare cu Monaco din Liga Campionilor.

City joacă astăzi, streaming-ul live pentru meci se poate urmări aici de la ora 17:00. „Cetățenii” au pe Betano o cotă de 1,12 pentru calificarea în sferturile de finală.

De asemenea, Chelsea joacă tot astăzi, de la ora 19:30, pe terenul lui Wolverhampton. Partida este oferită cu cote Marjă 0% (cele care oferă profit maxim pentru pariori) pe Betano.

Leave a Reply