manchester united anderlecht

Românii de la Anderlecht dau ultima luptă cu Manchester United

Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu vor fi pe teren diseară în meciul Manchester United – Anderlecht Bruxelles, cel care va stabili echipa calificată în semifinalele Europa League.

În tur, elevii lui Jose Mourinho au plecat cu un rezultat favorabil din Belgia, 1-1. În turul sferturilor de finală au jucat atât Stanciu, cât și Chipciu. Anderlecht speră încă la o minune diseară pe Old Trafford.

Pariuri live pe meciul de fotbal Manchester United – Andelecht în Europa League (joi 20 aprilie, ora 22:05)

Meciul de astăzi are peste  200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Cele două echipe se  întâlnesc pentru a opta oară. Anderlecht are două victorii, iar United patru. O surpriză a echipei lui Stanciu și Chipciu diseară a primit o cotă de 11,00 pe Betano.

Numai că misiunea lui Anderlecht va fi foarte grea diseară. United a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în Europa League în acest sezon, cinci în total, primind doar un singur gol. Englezii sunt neînvinși în ultimele 16 partide jucate în competițiile UEFA, pe teren propriu (13 victorii, 3 egaluri).

De cealaltă parte, Anderlecht a pierdut în acest sezon european doar un singur meci din cele șapte jucate în deplasare și a marcat cel puțin un gol în fiecare dintre aceste partide. Betano oferă o cotă de peste 2,00 pentru ca ambele echipe să înscrie în meciul de diseară.

Programul sferturilor de finală de noi, 20 aprilie 2017, toate meciurile încep la ora 22:05:
Beșiktaș – Lyon (în tur 1-2)
Genk – Celta Vigo (în tur 2-3)
Manchester United – Anderlecht Bruxelles (în tur 1-1)
Schalke 04 – Ajax Amsterdam (în tur 0-2)

Leave a Reply