România U21: 12 dintre fotbaliștii lui Rădoi joacă meci de meci!

Deși 8 jucători U21 au fost convocați la naționala de seniori, Mirel Rădoi are de unde alege. 12 dintre cei 20 de fotbaliști chemați la lot pentru meciul cu Belgia sunt pe teren aproape în fiecare meci la cluburile lor!

Calificările pentru Europeanul de tineret s-au încheiat pentru România. Mai sunt doar meciurile de baraj, dar putem urmări posibilii adversari în meciurile amicale!

Iată situația „tricolorilor mici” la echipele de club:

 

Ionuț Radu (Genoa) – titular meci de meci în Serie A, cu 8 meciuri în acest sezon. După ultima convocare la națională a avut o serie de foc, apărând împotriva lui Juventus, AC Milan, Inter și Napoli.

Cătălin Căbuz (Hermannstadt) – unul dintre cei 7 fotbaliști din Liga 1 Betano care au jucat toate minutele din acest sezon! 15 etape, 15 jocuri pentru Căbuz și 1350 minute pe teren.

 

Radu Boboc (Viitorul) – prezență constantă în echipa Viitorului, deși nu are locul de titular asigurat. A fost în primul 11 ale constănțenilor în ultimele 3 etape, având, în total, 9 meciuri în Liga 1 Betano 2018/19.

Adrian Rus (Sepsi) – rezervă, la Sepsi fiind preferat cuplul defensiv Viera – Jovanovic. În ultima etapă a debutat în Liga 1 Betano, în meciul cu Craiova, după ce a fost integralist și a înscris în partida de cupă cu CS Mioveni.

Virgil Ghiță (Viitorul) – rezervă, și el în spatele unor fundași mult mai experimentați: Țîru și Mladen. A intrat în ultima etapă, după accidentarea lui Țîru din prima repriză, și a fost integralist în meciul cu Iași din Cupa României. În total, are 8 meciuri și un gol.

Ricardo Grigore (Dinamo) – de la finalul lui septembrie până acum a jucat doar 9 minute, fiind introdus pe teren în a doua repriză de prelungiri a partidei Csikszereda – Dinamo. Are 9 meciuri în 2018/19, însă doar unul în ultima lună.

Denis Ciobotariu (Dinamo) – rezervă, cu doar 5 meciuri în sezonul actual. A fost integralist în meciul de cupă cu Csikszereda, dar și în cel de Liga 1 Betano cu Concordia Chiajna.

Florin Ștefan (Sepsi) – a intrat în formația de start a celor de la Sepsi, după ce a fost rezervă în startul sezonului. A jucat toate meciurile echipei sale după ultima pauză internațională, ajungând la 8 prezențe pe teren și 2 goluri în actualul sezon.

Andrei Radu (CFR) – are doar 2 meciuri în acest sezon: unul în Liga 1 Betano și unul în Cupa României. Nu a mai fost pe teren într-un meci oficial de la finalul lunii septembrie

Naționalele de seniori sunt implicate în Liga Națiunilor. Două etape au rămas. Cine se va califica în play-off? Pariază pe Betano!

 

Dragoș Nedelcu (FCSB) – titular la centrul terenului de 11 ori în campionat, fiind integralist în 9 rânduri. A ratat un singur meci în ultima lună, din cauza unei suspendări.

Andrei Ciobanu (Viitorul) – doar 2 apariții în ultima lună, deși a jucat aproape meci de meci în turul sezonului regulat. Are 12 meciuri și 2 goluri în toate competițiile.

Vlad Dragomir (Perugia) – fostul căpitan al naționalei U19 este titular la Perugia, fiind integralist în ultimele 4 etape din Serie B. Are 8 meciuri, un gol și un assist.

 

Dennis Man (FCSB) – 14 meciuri, toate ca titular, 4 goluri și 2 pase de gol în Liga 1 Betano.

Mihai Dobre (Bournemouth) – încă la echipa de tineret a celor de la Bournemouth, cu care a semnat luna trecută un contract de profesioniști. A fost în lotul primei echipe doar în 2 meciuri din acest sezon, ambele din Cupa Ligii, fiind ținut pe banca de rezerve.

Olimpiu Moruțan (FCSB) – 2 goluri și 4 pase decisive în 15 meciuri de campionat. Doar de 3 ori titular, fiind preferat tridentul ofensiv Man – Tănase – Coman, Moruțan a reușit să fie, totuși, pe teren în fiecare etapă a Ligii 1 Betano.

Florinel Coman (FCSB) – ca și Moruțan, a jucat în fiecare meci de campionat. Coman este titular la FCSB, având 12 din cele 15 apariții încă din primul minut. Cel mai bun marcator al Ligii 1 Betano dintre fotbaliștii eligibili pentru U21, cu 6 goluri și 2 assisturi.

Darius Olaru (Mediaș) – 14 meciuri, un gol și 2 pase de gol. Titular în fiecare etapă la Gaz Metan, lipsind doar un joc din cauza unei suspendări.

Darius Olaru a marcat în poarta celor de la Dinamo singurul gol al sezonului. Gaz Metan Mediaș va juca primul meci după pauza internațională în Ștefan cel Mare, vineri, de la 20:30. Urmărește Campionatul României cu streaming live, în exclusivitate pe Betano!

 

Adrian Petre (Esbjerg) – în formă excelentă, marcând de 3 ori după ultima convocare la lot. Are, în campionat și cupă, 18 meciuri și 7 goluri pentru Esbjerg, fiind titular de 14 ori. Cu 5 reușite în Superliga daneză, este pe locul 8 în topul golgheterilor.

Denis Drăguș (Viitorul) – cel mai tânăr component al lotului va debuta la naționala U21 după ce a jucat la cea de seniori! Drăguș a jucat în fiecare etapă a Ligii 1 Betano, fiind titular de 13 ori, și a înscris pentru Viitorul de 3 ori.

Robert Moldoveanu (Dinamo) – 12 meciuri în Liga 1 Betano și unul în cupă, fără să fie vreodată integralist și doar de 3 ori titular. Intră constant în repriza a doua pentru alb-roșii. Un singur gol în această ediție, în august, cu Gaz Metan Mediaș.

Leave a Reply