denis alibec romania

Probleme pentru Romania și Polonia înaintea meciului de vineri

România și Polonia se confruntă cu probleme de lot înainte de meciul direct pe care îl vor  pe 11 noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale 2018, de la ora 21:45.

Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Selecționerul României, Christoph Daum, a anunțat luni că atacantul Denis Alibec a părăsit cantonamentul echipei naționale din cauza unei accidentări. Jucătorul Astrei ar putea să fie supus unei intervenții chirurgicale și va lipsi câteva săptămâni, deși inițial se anunțase că are o accidentare ușoară și că va fi apt să joace vineri.

De cealaltă parte, selecționerul Poloniei, Adam Nawałka a anunțat că nu îl va putea folosi pe mijlocașul Paul Dawidowicz. (21 de ani), care evoluează în Bundesliga 2, la echipa Bochum. Acesta s-a accidentat la picior.

Citește și: Presa poloneză – „România este adversarul principal”

Polonia ar putea fi lipsită și de serviciile lui  Maciej Rybus, mijlocaşul echipei Olympique Lyon. Acesta s-a accidentat în  meciul de Liga Campionilor de săptămâna trecută, pe care francezii l-au terminat la egalitate (1-1) cu campioana Italiei, Juventus Torino. Rybus urmează să afle în aceste zile dacă va fi apt de joc sau nu.

Nawałka s-a sigurat că va avea un lot din care să poată alege, astfel că i-a convocat la echipa națională pentru partida cu România pe  Maciej Sadlok (27 de ani) şi pe Bartosz Bereszyńskiego (24 de ani).

România, lotul lărgit

România se va baza pe următorul lor lărgit pentru meciul cu Polonia, de pe 11 noiembrie, dar și pentru amicalul cu Rusia de pe 15 noiembrie.

Portari: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Silviu Lung, Valentin Cojocaru

Fundași: Cristian Săpunaru, Romario Benzar, Vlad Chiricheș, Bogdan Ţîru, Cosmin Moți, Dragoș Grigore , Alin Toșca, Steliano Filip, Gabriel Enache, Iasmin Latovlevici

Mijlocași: Eric Bicfalvi, Ovidiu Hoban Dragoș Nedelcu Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Alexandru Maxim, Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Andrei Prepeliță

Atacanți: Bogdan Stancu, Andrei Ivan, Florin Andone, Gheorghe Grozav, Dorin Rotariu,

România este pe locul 3 în Grupa E

Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018 are pe moment un clasament neașteptat, privind liderul. Pe locul 1 se află echipa din Muntenegru, cu 7 puncte, urmată de Polonia cu același număr de puncte, dar cu golaveraj inferior.

România se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, apoi Danemarca (loc 4 – 3 puncte), Kazahstan (loc 5 – 2 puncte) și Armenia (loc 6 – 0 puncte).

Partida cu Polonia va fi ultima din acest an pentru România în cadrul preliminariilor de la Cupa Mondială 2018.

Campania de calificare va fi reluată în 2017 cu partida de pe 26 martie, contra Danemarcei, la București.

Leave a Reply