romania ce handbal

Europeanul de Handbal: Romania – Croația cu streaming live pe Betano TV

Romania a obținut o victorie foarte importantă contra Rusiei, în al doilea meci de la Campionatul European de Handbal feminin 2016 din Suedia. Însă, echipa noastră nu este calificată în mod cert pentru runda principală a turneului. Hopul se numește Croația.

Toate meciurile României se pot urmări pe internet, legal, pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.com – alături de toate partide de la Euro 2016.

Meciul dintre România și Croația se poate urmări cu imagini video în direct vineri de la ora 19:30, în această pagină.

Victoria cu Croația ne califică

Tricolorele au pierdut primul meci cu Norvegia, înainte de a bate Rusia – campioana olimpică de la Rio – total neașteptat. Calculele pentru partida cu Croația sunt simple: ne trebuie victorie pentru a avansa fără nici un fel de emoție din Grupa D în runda principală, acolo unde practic se va juca o altă grupă.

În cazul în care pierdem cu Croația, ne putem califica doar dacă înfrângerea va fi la maximum patru goluri diferență, iar în celălalt meci din Grupa D Norvegia va învinge Rusia.

După forma arătată de România contra Rusiei, tricolorele ar trebui să învingă Croația, o echipă care nu are până acum nici o victorie. Cota la victorie pentru echipa noastră este de 1,20 pe Betano.com, nu este mare, dar ar putea fi una destul de sigură.

Leave a Reply