as roma serie a

Ziua de pariuri de duminică: Două meciuri cu Marjă 0% pe Betano

Duminică se merge mai departe în fotbalul european cu partide în care vor fi prezente pe teren nume mari. Betano este în centrul acțiunii și oferă cote atractive pentru cele mai importante meciuri, cum ar fi Valencia – Athletic și Roma – Fiorentina.

Valencia – Athletic Bilbao (17:30)

Valencia – Athletic Bilbao are pe Betano cote cu Marjă 0%, cele care aduc profit maxim pentru pariori. Meciul se poate urmări cu streaming live pe Betano TV, alături de toate meciurile etapei din Primera Division.

Gazdele de diseară nu au câștigat nici un meci din ultimele opt contra lui Athletic (4 înfrângeri și 4 egaluri), contra acestei echipe având cele mai slabe cifre. Pentru diseară, bascii au o cotă de peste 3,10 la victorie, Valencia fiind favorită cu cota 2,25. Egalul are o cotă de aproape 3,50 pe Betano. Vezi aici toate pariurile pentru acest meci.

AC Milan – Fiorentina (21:45)

În Serie A, nici AC Milan și nici Fiorentina nu se află pe locuri de frunte în clasament, sunt pe 7 și respectiv pe 8. Dar numele poartă o tradiție, iar întâlnirea de diseară, nu poate fi ratată. Toate partidele din Serie A se pot viziona cu streaming live pe Betano TV.

Milanezii au câștigat doar două dintre ultimele 11 meciuri contra Fiorentinei, ultima victorie fiind și cea mai recentă întâlnire directă. Se pare că rossonerii au prins până la urmă jocul Fiorentinei, pentru că din ultimele două partide au obținut 4 puncte. Înainte de acestea, pierduseră trei la rând.

AC Milan nu traversează deloc o perioadă bună, obținând  doar o singură victorie din ultimele meciuri din Serie A.

De cealaltă parte, Fiorentina a adunat în campionat, în deplaare, 10 partide fără vreun rezultate de egalitate. Din septembrie 2016 a strâns 5 victorii și 5 înfrângeri. Diseară, fosta echipă a lui Adrian  Mutu are cota de 2,30 pentru „nici un pariu pe egal”.

Meciul AC – Milan Fiorentina se poate vedea în aceată pagină pe Betano TV. Vezi aici și toate cotele meciului, oferite cu Marjă 0% de Betano.

Leave a Reply