real madrid

Real Madrid, o formalitate pentru finala Ligii Campionilor?

Real Madrid joacă diseară returul semifinalelor Ligii Campionilor, intrând în meciul cu Atletico Madrid cu un rezultat de 3-0 obținut în prima manșă, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Betano a pregătit acest meci de mare interes cu peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care oferă câștiguri maxime pentru pariori.

Pariuri live și înainte de meci pe Atletico Madrid – Real Madrid (Liga Campionilor, 10 mai, ora 21:45)

Nici o echipă nu a reușit să surmonteze un deficit de două sau mai multe goluri în semifinalele Ligii Campionilor. Dacă Atletico va reuși acest lucru, va fi o premieră. Roș-albii au pierdut toate cele trei întâlniri precedente cu Real Madrid în cupele europene, inclusiv finalele din 2014 și 2016.

Va fi ultimul meci al lui Atletico pe stadionul Vicente Calderon, cel care a fost arena de casă din 1966.

Real Madrid este favorita certă la calificare, fiind prezentă pentru a șaptea oară consecutiv într-o semifinală de Liga Campionilor și pentru a 12-a oară în istorie – ambele fiind recorduri ale competiției. Cu toate acestea, „albii” nu strălucesc în deplasare, acolo unde au câștigat doar un singur meci din ultimele șapte din Liga Campionilor.

Însă, echipa lui Zidane este neînvinsă în acest sezon european în care a adunat 8 victorii și 3 egaluri. Betano.com oferă cota e 1,53 pentru ca Real să nu pierdă diseară.

„Galacticii” nu intră în meci fără a avea puțină frică. Atletico a reușit o singură dată în ultimii 40 de ani să o învingă pe Vicente Calderon pe Real la o diferență mai mare de trei goluri. A fost  o victorie cu 4-0 înregistrată destul de recent, în urmă cu doi ani, în Primera Division.

Dacă va reuși surpriza, Atletico are o cotă e 14,00 pentru Betano.com, la calificare.

Echipe probabile

Atletico: Oblak; Juanfran, Godín, Savić, Filipe Luís; Koke, Gabi, Ñíguez, Carrasco; Griezmann, Gameiro.
Nu vor juca: Fernández (knee)
Incerți: Vrsaljko, Juanfran, Giménez

Real Madrid: Navas; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Benzema, Ronaldo.
Nu vor juca: Carvajal, Bale

Leave a Reply