real madrid cristiano ronaldo

Real Madrid face un pas mare spre finala Ligii Campionilor, meci senzațional al lui Ronaldo

Real Madrid a câștigat marți seară prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor contra lui Atletico, 3-0.

Gazdele au marcat primele și au câștigat, iar cine a plasat acest tip de pariu combinat pe Betano.com a primit o cotă de aproape 2,00 prin care și-a dublat miza.

Click pentru pariuri de Liga Campionilor

Toate golurile meciului au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 10, 73 și 86. A fost al doilea meci consecutiv pentru portughez în are a reușit un hattrick.

Elevii lui Zinedine Zidane au dominat meciul, iar Atletico nu are de ce să fie supărată pe această înfrângere drastică, primită pe merit.

Real Madrid este la un pas să ajungă în a treia finală de Liga Campionilor din ultimii patru ani. „Galacticii” sunt la un pas să iasă învingători pentru a patra oară în fața lui Atletico, după ce a câștigat două finale (2014 și 2016) contra rivalilor din oraș, pe care i-a eliminat și în anul 2015 din sferturile de finală.

Miercuri, de la ora 21:45, se joacă prima manșă din a doua semifinală Champions League, AS Monaco – Juventus Torino. Meciul este oferit pe Betano.com cu peste 200 de tipur de pariuri, dar și cu cote Marjă 0% – cele care asigură câștiguri maxime pentru pariori.

Pariuri live și înainte de meci pe AS Monaco – Juventus (Liga Campionilor, 3 mai, ora 21:45)

 

Leave a Reply