Ronaldo real madrid

Real Madrid – Bayern: Vor „lovi” Ronaldo și Levandowski?

Real Madrid pornește cu prima șansă de a accede în semifinalele Ligii Campionilor, în returul sferturilor de finală pe care îl va juca astăzi pe teren propriu contra lui Bayern Munchen.

Spaniolii au câștigat în tur cu scorul de 2-1, grație unei „duble” reușite de Cristiano Ronaldo. În istoria Ligii Campionilor s-a întâmplat doar de două ori ca echipa care a pierdut pe teren propriu să surmonteze deficitul în deplasare și să obțină calificarea. Real Madrid are cota de 1,30 pentru calificare.

Meciul de astăzi are aproape 200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul de fotbal Real Madrid – Bayern Munchen în Liga Campionilor (marți 18 aprilie, ora 21:45)

Bayern va beneficia de revenirea lui Levandowski, recuperat după o accidentare. Participarea sa în atacul germanilor a fost mereu una importantă. A participat cu pase decisive și goluri la 45 din cele 110 de goluri marcate de Bayern în acest sezon. Cota sa de a marca oricând diseară este de 1,87.

De cealaltă parte, omul de gol este  ​Cristiano Ronaldo, cel care a marcat 84 de goluri în 85 de meciuri jucate pentru Real Madrid în Liga Campionilor. Cota lui CR7 de a marca contra lui Bayern este tot de 1,87.

Știați că?
Carlo Ancelotti ​și Zinedine Zidane au câștigat titlul Champions League la primul lor sezon ca antrenori principali la Real Madrid (2014 Ancelotti și 2016 pentru Zidane)?

Echipe probabile
Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Benzema, Ronaldo.
Nu vor juca: Pepe, Varane, Bale

Bayern: Neuer; Lahm, Alonso, Alaba, Bernat; Vidal, Thiago; Robben, Ribéry; Lewandowski, Muller.
Nu vor juca: Javi Martinez

Leave a Reply