premier league united

Premier League deschide fotbalul de calitate în 2017

Premier League a tras  cortina peste fotbalul european prin meciurile jucate de Revelion și 1 ianuarie, iar pe 2 ianuarie programează  deja partide din etapa a 20-a.

Betano a pregătit etapa din Anglia cu peste 180 de tipuri de pariuri pe meci. Pentru partidele importante, așa cum este West Ham – Manchester United, Betano are peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care oferă profit maxim pentru pariori.

West Ham este neînvinsă în ultimele patru partide din Premier League contra lui Manchester United (1 victorie, 3 egaluri). Dacă nu vor pierde nici partida de diseară, gazdele vor stabili un record al clubului, o serie de cinci întâlniri fără a pierde contra grupării de pe Old Trafford.

United a pierdut ultimul meci jucat sezonul trecut pe Boleyn Ground. Din 2007 nu a mai fost învinsă de două ori consecutive pe terenul lui West Ham. „Diavolii roșii” au avut în ultima vreme un traseu bun în deplasare, din ultimele patru meciuri pe alte terenuri adunând trei victorii și un rezultat de egalitate.

Dacă ar învinge-o pe West Ham diseară, elevii lui Jose Mourinho ar aduna trei victorii la rând în deplasare în Premier League, o serie pe care nu au mai reușit-o din anul 2014.

Un jucător care pare a fi prins secretul lui West Ham este Zlatan Ibrahimovic. El a marcat trei goluri pentru Manchester United în cele două partide precedente contra lui West Ham în acest sezon. Un alt specialist contra lui West Ham pare a fi Anthony Martial, cu cinci goluri în ultimele patru partide din toate competițiile. Diseară, Betano i-a oferit lui Ibrahimovic o cotă de 1,95 pentru a marca oricând diseară, iar Martial are 3,00.

Programul etapei 20 din Premier League

Luni, 2 ianuarie
14:30 Middlesbrough – Leicester
17:00 Everton – Southampton
17:00 Manchester City – Burnley
17:00 Sunderland – Liverpool
17:00 West Bromwich Albion – Hull City
19:15 West Ham United – Manchester United
Marți, 3 ianuarie
21:45 AFC Bournemouth – Arsenal
22:00 Crystal Palace – Swansea City
22:00 Stoke City – Watford

Leave a Reply