spania cm2018 calcule

Preliminarii CM 2018: Calcule pentru meciurile de astăzi

Luni este penultima zi din preliminariile Cupei Mondiale 2018, zona Europa și ultima din grupele D, G și I. Iată ce calcule își fac echipele.

Click pentru toată lista de pariuri live și cote la meciurile din calificările de la Cupa Mondială 2018

Grupa D

Se joacă astăzi:
Moldova – Austria, Serbia – Georgia și Țara Galilor  – Irlanda

Serbia are asigurat unul dintre primele două locuri, iar o victorie astăzi ar urca-o pe prima poziție, cea care îi oferă biletul direct pentru Cupa Mondială 2018. Un rezultat de egalitate sau o înfrângere ar putea fi de asemenea de ajuns pentru locul 1, dar în acest caz ar depinde de partida Țara Galilor  – Irlanda.

Țara Galilor ar putea încheia pe unul dintre locurile 1 sau 2. Dacă înving, iar Serbia pierde, galezii vor fi primii în Grupa D. Cu un egal se vor califica în fața Irlandei.

Irlandezii au nevoie de victorie pentru a spera la playoff, altfel sunt eliminați. Pot termina și pe locul 1, dacă vor câștiga, iar Serbia va pierde.

Grupa G

Se joacă astăzi:
Macedonia – Liechtenstein, Israel – Spania, Albania – Italia

În Grupa G lucrurile sunt clare și simple. Spania este calificată de pe locul 1 indiferent de prestația de diseară, iar Italia va rămâne pe poziția de playoff, de asemenea indiferent de rezultatul cu Albania.

Grupa I

Se joacă astăzi:
Islanda – Kosovo, Finlanda – Turcia, Ucraina – Croația

Islanda este sigură de unul dintre primele două locuri, dar va termina pe primul în cazul unei victorii diseară. Poate și pierde pentru a încheia prima, dacă Ucraina și Croația încheie la egalitate.

Croația obține locul al doilea și cu un rezultat de egalitate, însă trebuie să învingă dacă vrea să fie sigură că se va clasa printre echipele care acced în playoff. Croații pot termina pe locul 1, dacă vor bate Ucraina, iar Islanda nu va învinge cu Kosovo.

Ucraina trebuie să câștige pentru a încheia pe unul dintre primele două locuri ale grupei. Poate termina, la fel ca și Croația, pe locul 1, dacă învinge, iar Islanda nu va câștiga cu Kosovo.

Leave a Reply