romania polonia infografic

Polonia – România: Tricolorii sunt depășiți doar de  țări precum Luxemburg, San Marino, Malta și Liechtenstein!

Echipa națională de fotbal a României joacă al șaselea meci din preliminariile Cupei Mondiale 2018, sâmbătă, pe terenul liderei Grupei E, Polonia.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat un infografic pentru meciul Polonia – România, incluzând și date interesante pe care le puteți trece în revistă mai sus. Se poate observa ușor faptul că România, aflată pe locul al patrulea în grupă, cu șase puncte, nu mai poate spera la modul real să ajungă pe locul 1, ocupat de polonezi, cu 13.

De altfel, privind TOATE cotele la pariuri sportive de la TOATE meciurile din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018 care se joacă de vineri, sâmbătă și duminică, se poate observa că România are a 12-a cea mai mare cotă. Tricolorii sunt depășiți de 11 țări la cotele de pariere: Luxemburg, San Marino, Malta, Liechtenstein, Andora, Letonia, Estonia, Gibraltar, Kazahstan, Kosovo și Macedonia. Cu alte cuvinte, dacă România va învinge Polonia ar fi una dintre cele mai mari surprize ale serii!

Acest lucru nu ne împiedică deloc să credem în șansele României, o echipă care se poate maturiza din mers oricând. Un pariu de 10 lei, pe Betano.com, plasat pe victoria țării noastre aduce un potential câștig de 75 de lei, cu cota de 7,50.

În cazul în care alegi Betano.com pentru a paria pe partidele de foc din preliminarii, poți găsi pe site oferte atractive, peste 200 de tipuri de pariuri și peste 1.300 de pronosticuri posibile pe fiecare meci, cote cu Marjă 0% – cele care asigură profit maxim, beneficiind în același timp de retragerea câștigurilor în maximum 24 de ore, suport instantaneu pentru clienți, alături de multe altele.

România apasă butonul de „reset”

Cum doar primul loc merge direct la turneul final, iar acesta pare acum departe, România țintește locul secund, cel care ar putea asigura prezența în cadrul unui baraj de calificare. Acesta este de fapt și noul obiectiv oficial al României, impus de Federația de Fotbal: un loc de baraj.

Mai sunt cinci etape din grupe, o jumătate de campanie, maximum 15 puncte disponibile.  Cum le vom gestiona? România trebuie să se reseteze și să o apuce aproape de la zero în această dificilă campanie.

Pariază pe meciul Polonia – România din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (10.06.2017, 21:45)

O luptă în patru pentru baraj

Tricolorii se află la doar un singur punct în spatele echipelor din Danemarca (locul 2) și Muntenegru (locul 3), fiecare cu câte șapte puncte. Lupta pentru baraj se dă, însă, în patru pentru că Armenia (locul 5) are și ea șansele ei, fiind la egalitatea de puncte cu România.

Meciul cu Polonia este mai mult decât important. Se pun la bătaie primele trei puncte din cele 15 rămase. Va fi mai mult decât dificil. Fără Denis Alibec și Dragoș Grigore, ambii accidentați, România va descinde și mai serios avariată pe terenul liderei din Varșovia, pe stadionul Narodowy.

Singura veste bună este că va reveni Florin Andone.

Bilanțul României cu Polonia: 34 meciuri, 14 victorii, 15 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 54-50.

Cifre cheie pentru Polonia 

  • Polonezii au bilanţ maxim în meciurile disputate pe teren propriu (2 victorii în 2 partide)
  • Echipa antrenată de Adam Nawałka nu are nicio înfrângere după 5 meciuri jucate în Grupa E (4 victorii şi un egal)
  • “Biało-czerwoni” au doar 5 victorii în 34 de meciuri jucate cu România
  • Ultima înfrângere a Poloniei a avut loc pe 01.06.2016, 1-2 cu Olanda
  • Toate meciurile polonezilor din Grupa E au fost de peste 2,5 goluri

Cifre cheie pentru Romania 

  • Echipa antrenată de Christoph Daum are o singură victorie după 5 meciuri jucate în Grupa E (o victorie, 3 egaluri, o înfrângere)
  • “Tricolorii” au 4 meciuri consecutive fără gol marcat, în perioada 11.10.2016 – 26.03.2017. Ultima dată au mai avut o astfel de “performanţă” în perioada 12.10.1947 – 06.06.1948
  • Reprezentativa României nu a înscris nici în amicalul cu Rusia (0-1), astfel că are 5 partide la rând fără gol marcat (4 oficiale şi un amical)
  • Romario Benzar de la FC Viitorul este singurul jucător român care a fost integralist în cele 5 meciuri (a jucat 450 de minute)
  • Romario Benzar, Cristian Săpunaru şi Mihai Pintilii nu vor juca cu Armenia în cazul în care vor primi cartonaş galben cu polonezii
  • Golgheterul echipei: Adrian Popa şi Bogdan Stancu 2 goluri (România a marcat 6 goluri în 5 meciuri)

Leave a Reply