juventus napoli italia pariuri

Pariuri interesante astăzi pe fotbalul european (miercuri, 5 aprilie)

Miercuri, se joacă mai multe partide puternice în fotbalul european, acestea fiin Chelsea – Manchester City, Barcelona – Sevilla și  Napoli – Juventus. Iată sugestiile Betano pentru pariuri online.

Chelsea – Manchester City are loc în etapa de Premier League. Betano a creat pentru această partidă peste 194 de tipuri de pariuri, dar și cu cote Marjă 0% – cele care oferă profit maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul Chelsea – Manchester City (5 aprilie, ora 22:00)

„Albaștrii” au o victorie în actualul sezon, 3-1 pe terenul lui City.  Pep Guardiola nu a fost învins în întreaga carieră de două ori, de același adversar, în același sezon, iar conform cifrelor acum ar trebui să nu piardă. City are cota de 1,65 pe Betano pentru șansă dublă, X2.

Chelsea nu a mai pierdut două meciuri la rând pe teren propriu, contra „Cetățenilor” din decembrie 1983. Ultimul meci disputat pe Stamford Bridge a adus o victorie pentru City cu 3-0.

În Spania, Barcelona prmește vizita celor de la Sevilla fiind neînvinsă de 13 partide contra acestei echipe, pe teren propriu (11 victorii, 2 egaluri) în La Liga. Catalanii nu au mai fost învinși din decembrie 2002. Partida, la fel ca toate meciurile din La Liga, se poate viziona cu streaming live pe Betano TV.

Gruparea andaluză a câștigat doar un singur meci din ultimele 19 contra lui FC Barcelona, în campionat, un 2-1 pe teren propriu în octombrie 2015.  Ultimele 9 meciuri directe din Primera Division au adus un total de 37 de goluri, o medie de 4,1 goluri pe meci

 

Pariuri live pe meciul Barcelona – Sevilla (5 aprilie, ora 20:30)

Al treilea meci important al zilei se dispută în Cupa Italiei, între Napoli și Juventus. Partida contează pentru a doua manșă a semifinalelor, în tur Juventus a câștigat cu 3-1 pe propriul teren. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în Serie A, scorul fiind 1-1 la Napoli.

Antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, a decalarat înainte de meciul de miercuri că echipa sa este obligată să marcheze pentru a-și asigura calificarea în finală. Partida are peste 190 de tipuri de pariuri, iar Betano oferă o cotă de 1,65 pentru ca ambele echipe să înscrie.

Vezi cu streming  live meciul Junvetus – Napoli (5 aprilie, ora 21:45)

Leave a Reply