amical olanda belgia

Ziua de pariuri pe Betano, 9 noiembrie: Amical Olanda – Belgia, Steaua joacă în Europe Cup

Ziua de miercuri, 9 noiembrie, programează evenimente sportive interesante. Vă recomandăm un meci de fotbal, amicalul Olanda – Belgia, și o partidă de baschet, Steaua – Prievidza în Europe Cup. Apasă aici pentru cele mai interesante pariuri, pe Betano.com.

Fotbal: Olanda – Belgia (21:45), cu Marjă 0% pe Betano

Miercuri se joacă mai multe meciuri amicale, iar cel mai interesant este Olanda – Belgia.

Gazdele se află într-o formă medie și își doresc o pregătire cât mai bună pentru a nu rata Cupa Mondială din 2018, după ce nu au fost prezente la EURO 2016.

Batavii au câștigat doar un meci din ultimele patru, deși au înscris șapte goluri în cele mai recente cinci partide. Patru reușite au fost în poarta aceleiași echipe, Belarus.

Olanda are o defensivă de fier, fiind cu greu învinsă în ultimul meci, pe terenul Franței, cu 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Cu toate acestea, în Grupa A a preliminariilor, „portocala mecanică” este pe locul al treilea după trei meciuri, cu 4 puncte, în spatele Franței și Suediei, fiecare cu câte 7 puncte.

De cealaltă parte, Belgia are un traseu excelent în preliminarii. Conduce Grupa H cu 9 puncte, maximum posibile, având 13 goluri marcate în trei partide și nici unul primit! Dacă Belgia își menține apetitul pentru gol, este interesantă cota de 1.80 pentru peste 2,5 goluri în meciul de diseară.

Meciul va fi unul echilibrat și rămâne de văzut dacă dorința de progres a Olandei, precum și avantajul terenului propriu, vor fi suficiente pentru a învinge Belgia, favorita meciului. De la gazde va lipsi Arjen Robben, accidentat.

csm steaua

Pariuri Baschet: Steaua –  Prievidza (19:30)

CSM Steaua va juca al patrulea meci din Grupa F a competiției de baschet Europe Cup, miercuri, de la ora 19:30, primind vizita slovacilor de la Prievidza.

Echipa din România a jucat până acum trei meciuri din cele șase ale grupei și se află pe ultimul loc, cu trei înfrângeri.

Meciul tur jucat pe terenul celor de la Prievidza a fost pierdut de roș-albaștri cu 78-69. A fost cea mai drastică înfrângere de până acum din Europe Cup, în celelalte două partide steliștii find surclasați cu 4 sau 5 puncte.

În Slovacia, Steaua a început bine și a câștigat primul sfert cu 25-18, dar meciul s-a pierdut în sfertul al doilea când gazdele au fost superioare, scorul fiind de 22-11.

„Militarii” au progresat de la meci la meci, iar în returul de la București cu Prievidza putem aștepta un meci mai echilibrat. Elevii lui Fometescu sunt favoriți de data aceasta la victorie, cu o cotă de 1.35 pe Betano.com. Oaspeții au primit un multiplicator de 3.15 pentru un succes în România.

foto: CSM Steaua

Leave a Reply