ronaldo ce pariem

Ce pariem azi: Cristiano Ronaldo, coșmarul Sevillei

Real Madrid – Sevilla de la 17:15 și Gladbach – Schalke de la 19:30, două derby-uri de clasament. Plus un derby al Londrei: West Ham – Chelsea, 14:30. Ce pariem azi?

Real vrea să se apropie de Barcelona

La egalitate pe locul patru cu 28 puncte, Real și Sevilla se pot apropia de catalani. Sevilla are cele mai multe puncte din La Liga în ultimele 5 etape, 12. Andaluzii au reușit acum două etape să câștige și în deplasare, unde aveau 4 înfrângeri consecutive. Real a pierdut puncte în ultimele runde la Bilbao și Atletico, dar pe propriul teren au câștigat 4 partide la rând.  În meciurile directe jucate pe Bernabeu, Real are un palmares excelent în anii 2000: au 15 victorii din 17, cu 8 consecutive. Cristiano Ronaldo a marcat de 11 ori în aceste 8 meciuri, iar în total a înscris în poarta Sevillei 25 goluri în 17 jocuri. Pariază pe Betano.com, pe Real – Sevilla! 

Deportivo e în cădere liberă

Andone și Pantilimon au doar un egal în ultimele 4 runde, ajungând la 2 puncte de locurile retrogradabile. Depor joacă de la 19:30 cu Leganes, care a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri. De la 21:45 e Valencia – Celta Vigo. Valencia a pierdut la Getafe etapa trecută, dar a rămas pe locul secund, la 5 puncte de Barcelona. Urmărește toate meciurile din La Liga pe Betano.com!

Bundesliga: Gladbach – Schalke, pentru locul 3

Etapa începe la 16:30, cu 4 meciuri. Bayern joacă la Frankfurt, unde nu a mai pierdut din 2010. În ultimele 12 meciuri directe, Bayern are 9 victorii și 3 egaluri, 27 goluri marcate și doar 6 primite. Dortmund, fără victorie de 7 etape, vrea să oprească seria cu Werder Bremen, pe care a învins-o în ultimele 5 partide. Werder a luat 6 puncte în 3 meciuri, după ce nu obținuse nicio victorie în primele 13 etape. Ultimul meci al zilei e la 19:30, între Gladbach și Schalke, echipele de pe locurile 3-4. Schalke e neînvinsă de 8 etape, dar deplasările de la Monchengladbach nu le oferă motive de optimism: au pierdut 8 din ultimele 9. Vezi aici toate cotele pentru etapa din Germania!

7 meciuri în Premier League

Campionatul Angliei are un derby londonez, între West Ham și Chelsea. West Ham nu a câștigat de 8 etape și, cu doar 10 puncte, a ajuns pe loc retrogradabil. Chelsea arată din nou forma din sezonul trecut – are 6 victorii și un egal în ultimele 7 meciuri și se va apropia de cel puțin o echipă din Manchester, acestea urmând sa joace între ele duminică. Tottenham nu are nicio victorie în ultimele 4 meciuri dar vrea să își revină acasă, cu Stoke, de la 17:00. Rafa Benitez are un succes în 10 etape cu Newcastle și primește vizita lui Leicester, echipă în revenire de formă, care a urcat pe locul 9. Click aici pentru toate meciurile din Premier League!

Leave a Reply