pariem bayern

Ce pariem azi: Bayern – Dortmund în Cupa Germaniei

Meciuri de cupă în Germania, Italia, Anglia, Grecia sau Olanda. Etapă intermediară în Ligue 1. Primele două locuri din Euroliga de baschet joacă între ele. Ce pariem astăzi?

Dortmund e ultima echipă care a câștigat la Bayern

În optimile DFB Pokal e un duel pe care anul trecut l-am văzut în semifinale. Dortmund a învins-o atunci pe Bayern cu 3-2 și a cucerit apoi trofeul. De atunci, bavarezii au 12 victorii și un egal pe propriul teren, înscriind de 37 ori – aproape 3 goluri pe meci. Dortmund are antrenor nou după o serie lungă de meciuri fără victorie și schimbarea pare să fi fost bună, înregistrând două succese cu el. Cotele pe Betano.com au MARJĂ 0% la pariurile 1X2. Vezi AICI toate posibilitățile pentru meciul zilei, care începe la 21:45!

Arsenal și Man City sunt în semifinale. Se alătură Chelsea și United?

Șanse mari să avem doar echipe din „big 6” în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Chelsea joacă acasă cu Bournemouth la 21:45. Oaspeții nu au mai câștigat de 6 etape în Premier League și au pierdut ultimele 4 meciuri directe cu Chelsea, de trei ori primind minim 3 goluri. La 22:00, Manchester United joacă la Bristol City, singura echipă rămasă în competiție care vine dintr-o ligă inferioară. Cotă 2 pentru ca ambele favorite să se califice în 90 minute. Click AICI pentru oferta completă la Cupa Ligii Angliei, turneu care poate fi urmărit cu streaming live pe Betano.com!

Coppa Italia: Juve e favorită azi, dar o așteaptă un derby în sferturi

Și în Cupa Italiei s-au calificat până acum doar echipele de pe primele locuri. Știm deja două sferturi de finală: Inter – Milan și Fiorentina – Lazio, iar azi poate fi decis încă un meci foarte puternic. Juventus întâlnește Genoa de la 21:45, echipă cu care nu a pierdut niciodată acasă. Adversara „bătrânei doamne” în runda următoare va fi câștigătoarea din Roma – Torino, meci care începe la 18:30. Napoli, și ea calificată, urmărește de la 16:00 Atalanta – Sassuolo pentru a vedea cu cine joacă în sferturi. Urmărește și tu Coppa Italia, live pe Betano.com! Intră AICI și alege cele mai bune cote!

Ligue 1: Tătărușanu nu a mai câștigat „afară” din septembrie

Toate meciurile din etapa intermediară Ligue 1 sunt la 21:50. Nantes are 5 deplasări consecutive fără victorie și joacă la Amiens, care a pierdut în ultimele 3 meciuri. PSG a câștigat toate meciurile de acasă la cel puțin două goluri diferență și diseară va fi vizitată de Caen. Click AICI pentru programul complet!

Sociedad – Sevilla în La Liga, LIVE pe Betano

Două meciuri și în campionatul Spaniei: Getafe – Las Palmas de la 20:30 și Sociedad – Sevilla de la 22:30. Getafe e o echipă greu de învins pe terenul ei, în special de Las Palmas, care are doar o victorie în deplasare în tot sezonul. Sevilla poate depăși Real Madrid în clasament dacă bate la Sociedad, unde anul trecut a învins cu 4-0. Toate meciurile din La Liga au live streaming AICI!

Cotă peste 10 la cele mai populare pariuri de azi

Pariurile cele mai jucate azi sunt Bayern Munchen, Getafe, Olympiakos, AEK Atena și Olimpia Milano. Olympiakos joacă la 17:15 la Platanias iar AEK Atena pe terenul lui Panetolikos, echipa lui Vlad Morar, începând cu 19:30. Ambele întâliri sunt în optimile Cupei Greciei. Cele mai populare pariuri de azi îți pot aduce un câștig de zece ori mai mare decât miza! Vezi toate evenimentele de azi AICI!

Euroliga: derby de clasament între Olympiakos și ȚSKA Moscova

ȚSKA e pe primul loc al Euroligii dar poate fi egalată de Olympiakos diseară, de la ora 21:00. Grecii au pierdut surprinzător etapa trecută, la Bamberg, dar au rămas pe locul secund. Olimpia Milano – Baskonia e la 21:45, unul dintre cele mai populare evenimente de azi. Milano a pierdut 4 meciuri consecutive în Europa, iar Baskonia a câștigat 4 din ultimele 5, 3 dintre ele în deplasare. Toate meciurile de baschet de azi sunt AICI. Euroliga și Eurocupa sunt transmise în direct pe site-ul Betano!

NBA: Echipe de play-off joacă între ele în Conferința de Vest

Cele mai tari meciuri din NBA la noapte sunt în Conferința de Vest: Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs, Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves sau Oklahoma Thunder – Utah Jazz sunt înfruntări între echipele cu șanse la play-off. Toate meciurile sunt AICI!

Leave a Reply