Ce pariem azi: Celta – Betis și cote mărite

Pariuri pe meciuri din Spania, Portugalia, Franța și Italia pentru cote mărite!

Celta Vigo – Betis, 22:00, marjă 0%!

Clubul lui Alin Toșca a pierdut cu 5-0 în ultima etapă, cu Barcelona, dar poate obține a treia victorie consecutivă în deplasare. Betis le-a bătut pe Malaga și Sevilla și are 3 succese în ultimele 5 etape. Tot atâtea are Celta, care nu a fost învinsă de 4 runde. Ultima înfrângere a gazdelor a fost tot cu Barcelona, tot 0-5, însă în Copa del Rey. Celta e pe locul 8 iar Betis pe 13, însă diferența dintre ele e de un singur punct. Câștigătoarea ar urca azi pe locul 7, foarte aproape de cupele europene. Cele mai bune cote pentru pariuri 1X2 la acest meci sunt pe Betano!

Cote mărite: Primeira Liga, Ligue 2 și Serie C

La 21:00 e Pacos Ferreira – Feirense în campionatul Portugaliei. La ambele găsim fotbaliști care au jucat foarte bine în Romania: gazdele îl au pe Jean Sony Alcenat, fundaș dreapta care a jucat la Petrolul și FCSB, iar oaspeții pe Mario Felgueiras, unul dintre cei mai buni portari ai CFR-ului. Feirense a revenit în prima ligă în 2016 și de atunci a câștigat toate cele 3 meciuri jucate cu Pacos, însă în acest sezon merge foarte prost în deplasare: are doar două victorii, pierzând 6 din ultimele 7 meciuri.

În Ligue 2 e, începând cu 21:45, Reims – Lorient. Reims domină liga a doua franceză la fel de autoritar ca PSG-ul pe prima, cu 10 puncte în fața locului secund și un meci în minus. Are 7 victorii consecutive iar acasă a încasat numai 3 goluri în campionat. Lorient nu a câștigat de trei meciuri și e pe locul 6, la 3 puncte de barajul pentru promovare.

Al treilea meci cu cote mărite e în Serie C: Catania – Virtus Francavilla, tot de la 21:45. Catania e pe 2 și se poate apropia de locul care asigură Serie B anul viitor. Oaspeții ocupă acum un loc de play-off pentru promovare (8), grație punctelor câștigate acasă. Virtus are doar 9 puncte luate în deplasare și nu a mai câștigat departe de casă de la începutul lui octombrie!

Un bilet combinat cu Pacos, Reims și Catania are o cotă mai mică de 6. Betano oferă, pentru aceste 3 selecții, o cotă mărită la 6.50!

Leave a Reply