boloni ce pariem

Ce pariem azi: Boloni țintește podiumul


Antwerp poate urca pe 3 în această seară. Meciuri din La Liga, Serie B, Cupa Portugaliei și Euroliga. Joacă și echipa lui Boloni.
Foto: Site oficial Royal Antwerp

Antwerp – Lokeren, 21:30

Boloni a dus-o pe Antwerp pe locul 4 în prima ligă a Belgiei și poate urca încă un loc diseară. Nu a mai pierdut de 5 etape și a câștigat două meciuri la rând. Lokeren e în partea de jos a clasamentului, cu doar o victorie în ultimele 10 etape. Echipa antrenată de Ladislau Boloni e favorită, cu cotă de 1.85 pe Betano.com.

Alaves – Malaga, 22:30 

Pe locuri retrogradabile, Alaves și Malaga vor să se apropie de La Coruna, aflată imediat deasupra liniei. Gazdele au avut legat două victorii în acest sezon abia la începutul lunii, cu Girona și Las Palmas, înscriind 5 din cele 12 goluri ale lor în cele două meciuri. Oaspeții au reușit să scape de lanterna roșie acum două runde după victoria de la Sociedad, dar nu și-au păstrat forma și au pierdut cu Betis. Meciurile dintre Alaves și Malaga nu obișnuiesc să fie spectaculoase. În 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au înscris sub 2,5 goluri, și doar de două ori s-au dat peste 3,5 în anii 2000! E un duel care va influența mult lupta pentru supraviețuire și are cote cu marjă 0% pe Betano.com. Orice opțiune din piața 1X2 are cotă de peste 2!

Eibar, Gent, Porto: cote mărite!  

Cote mai mari pentru alte trei partide de azi. Eibar – Girona (20:30) e o premieră în La Liga, cluburile întâlnindu-se în trecut doar în ligile inferioare. Eibar e neînvinsă de 5 etape, în timp ce Girona merge bine în deplasare, pierzând doar un meci. Gent – Charleroi (21:30) e un duel între locul 5 și locul 2 din Belgia. Gent are 5 succese la rând pe propriul teren și doar o înfrângere în ultimele 10 etape. Charleroi e clubul care i-a administrat acea înfrângere, pentru ei fiind startul unei serii de 7 meciuri fără eșec. Porto întâlnește Rio Ave la 23:15 în Cupa Ligii Portugaliei. De la ultimul succes al lui Rio Ave în fața fostei campioane a Europei au mai fost 27 meciuri directe, Porto câștigând 22 dintre ele! Cota ca Eibar, Gent și Porto să câștige e de peste 5.00!

Serie B: Bari – Parma pentru locul 2 

Serie B e una dintre cele mai echilibrate competiții ale Europei. Între locul 2 și locul 8 e o diferență de doar trei puncte, așa că orice pas greșit făcut de o echipă o poate coborî câteva poziții. Bari și Parma sunt pe treptele de jos ale podiumului și joacă de la 21:30, meci ce va fi transmis cu streaming live pe Betano.com! Sunt 10 partide de Serie B la acea oră și avem și fotbaliști români implicați. Ionuț Radu, portarul naționalei de tineret, va fi titular la oaspeți în Spezia – Avellino.

Cote mărite și în Euroliga! 

Patru meciuri în Euroligă, începând cu ora 20:00. Betano.com oferă cote mai mari dacă pariați pe Bamberg, Fenerbahce și Valencia! Vezi AICI lista meciurilor de azi! 

Leave a Reply