viitorul europa league

Pandurii și Viitorul s-au lovit de zidul Europa League


Pandurii Tg. Jiu și Viitorul Constanța, singurele echipe din România rămase în Europa League după eliminarea lui CSMS Iași, au fost învinse joi seară în prima manșă a Turului 3 preliminar.

Ambele înfrângeri au fost usturătoare, dar așteptate. Pandurii a pierdut acasă cu 3-1 contra lui Maccabi Tel Aviv, iar scorul putea fi mai mare, israelienii ratând o mare șansă spre final.

Ben Haim a deschis scorul pentru Maccabi în minutul 7, iar Pandurii a egalat grație unei lovituri de cap a lui Herea.

Maccabi a revenit la conducere în partea secundă, Igiebor înscriind în minutul 50. În acel moment, Pandurii nu a mai contat în joc, fără condiție fizică în primul rând. Micha a stabilit scorul final cu un sfert de oră înainte de final. În ultimele minute, Ben Basat a încercat un lob peste potarul Pandurilor, dar mingea s-a dus din fericire peste poartă, ceea ce a menținut proporțile scorului.

Viitorul a plecat pentru un meci cu goluri și a reușit parțial

Viitorul, plecată în Belgia pentru un meci bun în care să marcheze goluri – așa cum a spus Gică Hagi înainte meci – a fost învinsă de Gent cu 5-0.

Elevii lui Hagi s-au ținut parțial de promisiune. A fost un meci frumos, dinamic, dar cu goluri doar de o singură parte. Jucătorii lui Gent s-au bucurat de cinci ori (foto sus).

Viitorul a încasat două goluri în prima repriză și trei în a doua, pentru  un retur de la care așteptările sunt minime. Puțini se pot aștepta ca echipa campioană din Belgia să fie învinsă în Județul Constanța, la Agigea.

Pandurii și Viitorul joacă manșa secundă din Turul 3 al Europa League pe data de 4 august.

Pariază pe Liga 1

One Comments

  1. Pingback: Rezultate Europa League - Betano Blog

Leave a Reply