pandurii europa league

Pandurii – Maccabi, avancronica în Europa League


Pandurii și Maccabi Tel Aviv joacă joi, de la ora 21:00, în prima manșă a turului al treilea preliminar din Europa League.

Va fi primul meci direct între cele două echipe și am putea vedea o întâlnire echilibrată, dar explozivă.

Pandurii vine după două victorii la rând și este neînvinsă în ultimele nouă partide jucate în toate competițiile.

Maccabi Tel Aviv este mult mai puternică decât gorjenii și, în ciuda avantajului românilor care beneficiază de terenul propriu. israelienii sunt favoriți la casele de pariuri.

Meciul Pandurii – Maccabi este cu Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce înseamnă că pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2 găsești probabil cele mai mari cote de pe piață.

Antrenorul Petre Grigoraș a declarat înainte de meci că nu toți jucătorii săi sunt la un nivel bun al formei fizice și că adversarii de la Maccabi sunt foarte puternici. ”I-am analizat pe cei de la Maccabi, este un adversar foarte dificil. Noi nu avem toți jucătorii la același nivel fizic și, de aceea, noi înșine putem fi proprii noștri adversari”, a declarat Petre Grigoraș.

Meciul retur se va disputa în 4 august, în Israel.

Echipe probabile Pandurii – Maccabi

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Bunoza, Vasiljevici, C. Grecu – Mrzljak, Obodo – Cl. Voiculeț, Herea, Ortega – Hora. Antrenor: Petre Grigoraș.

Maccabi: Rajkovici – D. Peretz, Tibi, Ben Haim I, Rikan – Medunjanin, Alberman, Igiebor – Miha, Orlando Sa, Chaim. Antrenor: Șhota Arveladze

 

Leave a Reply