Old Firm și alte 9 meciuri de urmărit în weekend

Old Firm, derby-ul Scoției dintre Celtic și Rangers, este cel mai important meci din acest weekend. Partide tari și în Italia, Franța, Anglia sau Spania!

AC Milan – AS Roma: vineri, 21:30. Streaming live pe Betano!

Serie A are cel mai spectaculos început de sezon, cu derby-uri în fiecare etapă. Pentru Milan e al doilea consecutiv, după ce în etapa a doua a pierdut cu 3-2 la Napoli – deși a condus cu 2-0. Și Roma a avut un meci spectaculos, cu reveniri: 3-3 cu Atalanta, după 1-3 la pauză. Ultimele trei meciuri directe jucate pe San Siro au fost câștigate de oaspeți, Milan învingând Roma o singură dată acasă în 6 ani!

Leicester City – Liverpool: sâmbătă, 14:30

Start fulminant al lui Liverpool, care se află pe primul loc cu maximum de puncte. „Cormoranii” nu au primit gol până acum și dau impresia că au rezolvat principala problemă din sezonul trecut – defensiva. Leicester are 6 puncte din primele meciuri, fiind învinsă doar în prima etapă de către Manchester United.

Stuttgart – Bayern Munchen: sâmbătă, 19:30. Streaming live pe Betano!

Revanșa lui Bayern pentru umilința din mai? Stuttgart le-a stricat sărbătoarea campionilor, câștigând la Munchen cu 4-1 în ultima etapă de Bundesliga. Chiar dacă acel meci nu avea importanță în clasament, scorul a fost suficient de dur pentru a stârni furia bavarezilor. Înaintea partidei din mai, Bayern ieșise învingătoare în 16 meciuri consecutive cu Stuttgart! Ultima dată când VfB a câștigat în fața celei mai titrate echipe din Germania pe propriul teren a fost acum mai bine de 10 ani, în 2007.

Slavia Praga – Viktoria Plzen: sâmbătă, 20:00. Streaming live pe Betano!

Plzen, campioana en-titre, a început ediția 2017/18 cu 14 victorii consecutive. Acum are un start la fel de bun, cu 6 din 6 posibile. Slavia Praga e principala rivală la titlu în ediția aceasta. Echipa lui Alex Băluță are 15 puncte din 18, cu o înfrângere acum 2 etape. Slavia a câștigat ultimele 4 meciuri directe de acasă, fără să primească gol!

Celtic Glasgow – Glasgow Rangers: duminică, 14:00

Marele derby al Scoției și unul din cele mai tari ale lumii se joacă în etapa a patra din Scoția. Rangers a revenit în prima ligă în 2016, după 4 sezoane în diviziile inferioare datorate problemelor financiare. De atunci nu a câștigat niciun Old Firm, ultima lor victorie datând din martie 2012. Mai mult, în aprilie, Celtic a înregistrat două succese în fața marilor rivali cu 4-0 și 5-0.

Watford – Tottenham: duminică, 18:00

Surpriza primelor etape din Anglia este Watford, care a câștigat toate meciurile de până acum. Fanii „viespilor” se compară, în glumă, cu Leicester, campioana pe care nu o prevedea nimeni în urmă cu acum 3 ani. O victorie cu Tottenham ar putea face, însă, ca glumele să fie luate în serios. Chiar dacă nu la câștigarea titlului, ci la o clasare cât mai sus. Tottenham are ca obiectiv titlul, dar lipsa întăririlor din vară face să nu se afle în primele 3 favorite. Asta deși are tot 3 victorii din 3, cea mai recentă cu 3-0 pe terenul lui Manchester United!

Zenit – Spartak Moscova: duminică, 19:00

Au trecut trei ani de la ultimul titlu al lui Zenit, obiectiv pe care îl are în fiecare an. Clubul din Sankt Petersburg e pe primul loc în Rusia, cu 15 puncte după 5 etape, și se poate distanța de Spartak – aflată pe locul 2. Zenit are 5 victorii în ultimele 6 meciuri de acasă cu Spartak, în toate 5 fiind înscrise cel puțin 5 goluri!

Brondby – Midtjylland: duminică, 21:00. Streaming live pe Betano!

Între Brondby și Midtjylland s-a disputat titlul Danemarcei în sezonul trecut, cei din urmă urcând pe primul loc în penultima etapă și devenind campioni. Brondby a condus aproape tot playoff-ul, înaintea unui colaps inexplicabil. Din ultimele 4 etape ale sezonului, Brondby a luat doar 3 puncte, crucială fiind înfrângerea cu Midtjylland (0-1) de acasă. În acest moment, ele se află pe locurile 2 și 3, la mică distanță de FC Copenhaga.

Betis Sevilla – FC Sevilla: duminică, 21:45. Streaming live pe Betano!

Derbi sevillano e meciul care închide etapa din Primera Division și se joacă pe terenul lui Betis. Verzii au terminat, anul trecut, peste FC Sevilla în clasament și au învins-o în deplasare, dar pe Estadio Benito Villamarin nu au mai câștigat derby-ul orașului din primăvara lui 2006! Au fost, de atunci, 6 egaluri și 6 victorii ale lui FC Sevilla pe terenul lui Betis. FC are un start mai bun de sezon, cu 4 puncte – față de unul singur, cât are Betis.

AS Monaco – Olympique Marseille: duminică, 22:00. Streaming live pe Betano!

Marseille vine cu emoții la Monaco, de unde nu a mai plecat cu 3 puncte din 2010. Ultimele 5 meciuri de pe Stade Louis II au fost câștigate de gazde, ultimele două la scoruri clare: 4-0 și 6-1. Monaco și Marseille au început prost sezonul, fiecare cu câte 4 puncte din primele 3 etape.

Leave a Reply