Ochii pe stranieri! Keșeru, Nedelcearu sau Gabi Enache vor în grupele Europa League

În playoff-ul Ligii Europa au rămas 7 stranieri care se luptă pentru calificarea în grupe. Ștefan Radu, Răzvan Marin și Alex Băluță sunt deja acolo, iar CFR Cluj și FCSB pot reprezenta Liga 1 Betano în runda următoare.

Vezi programul complet al playoff-ului Ligii Europa!

Moți și Keșeru au 1.05 la calificarea în grupe

Cele mai mari șanse la grupele Ligii Europa le au Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore. Ultimul, transferat în vară, nu a fost trecut pe lista UEFA nici pentru playoff de către Ludogoreț Razgrad. Campioana Bulgariei joacă azi în Georgia, de la ora 19:00, cu Torpedo Kutaisi. E favorită mare la calificare, cu 1.05, dar și la victorie în deplasare – cu o cotă de 1.50.

Andrei Ivan vrea să o elimine pe FCSB

Andrei Ivan joacă la Rapid Viena și se bate pentru grupe cu vicecampioana României. Fără vreo simpatie pentru FCSB, fostul căpitan al Craiovei a declarat că își dorește să marcheze din nou pentru echipa la care este împrumutat pentru actualul sezon. Ivan a oferit o pasă decisivă în turul anterior, când Rapid Viena a învins-o pe Slovan Bratislava cu 4-0. Are cotă 3.20 să marcheze astăzi, la fel ca Harlem Gnohere!

Citește și: Cote maxime pe Betano la meciurile lui CFR și FCSB!

Dueluri echilibrate pentru internaționalii de tineret

Vladimir Screciu a revenit după accidentare și se află pe lista UEFA a celor de la Genk. Va juca, de la 21:30, împotriva lui Brondby – locul 2 din Danemarca în sezonul trecut. Conform cotelor, Genk are prima șansă la calificare și e așteptată să câștige partida tur. Cu șansa a doua va porni Ionuț Nedelcearu, titular constant la Ufa. Formația rusă întâlnește un nume mare al fotbalului, de la 21:45: Glasgow Rangers. Cota pentru calificarea lui Nedelcearu în grupe este de 2.65!

Cel mai greu adversar îl are Gabi Enache

Cu 3.65 la calificare, Partizan e obligată să obțină un rezultat bun cu Beșiktaș în meciul de la Belgrad, care va începe la 21:30. Beșiktaș a ajuns în optimile Ligii Campionilor anul trecut și și-a păstrat cei mai importanți jucători: Domagoj Vida, Pepe, Ricardo Quaresma, Ryan Babel sau Alvaro Negredo. Partizan are 3.05 la victorie în tur, deși joacă pe propria arenă!

Leave a Reply