nations league

Nations League: Meciurile cu miză de diseară

Marți seară se joacă șapte partide în Nations League. Mai sunt echipe care se bat pentru câștigarea grupelor.

Locul 1 din grupele Nations League asigură un loc în barajul acestei competiții cu miza unui loc la EURO 2020, în cazul ratării calificării direct din preliminarii.

Așadar, Nations League are miza ei și va oferi fiecărei câștigătoare a Ligilor A, B, C și D câte un bilet la EURO 2020, acolo unde vor juca 24 de echipe: 4 venite din Nations League și 4 venite din preliminarii.

Diseară, Portugalia nu are miză. Este deja câștigătoarea Grupei 3 din Liga A a Nations League, iar Polonia este are ultimul loc asigurat.

Însă, în Liga B, Grupa 2, cele două echipe care aspiră la primul loc, Rusia și Suedia joacă diseară în meciul direct. Slavii evoluează pe teren propriu și sunt favoriți cu o cotă de peste 2,00 pe Betano.com. „Sbornania” este lideră, cu 7 puncte, a jucat bine până acum și are prima șansă la victorie diseară, o victorie pe care și-o dorește.

Un alt meci cu miză este Scoția – Israel. Cu câte 6 puncte fiecare în Grupa 1 a Ligii C, fiecare speră la primul loc. Moanes Dabour, cel care a marcat 18 goluri din 24 de partide la clubul Salzburg în acest sezon, are cota de 8,00 să înscrie primul diseară.

În Grupa 4 a Ligii C joacă România, iar calculele pentru tricolori le puteți citi separat.

În fine, tot marți seară se joacă și în Grupa 3 a Ligii D. Aici are loc „marele derby” dintre Kosovo și Azerbaidjan. Cu 11 puncte, kosovarii sunt lideri, dar pe locul al doilea urmează azerii cu 9 puncte. O victorie a Azerbaidjanului, diseară, în Kosovo, ar putea întoarce dramatic situația. Însă, va fi greu pentru că gazdele sunt neînvinse și 2018 și au crescut de la meci la meci în Nations League, fiind favorite cu o cotă de 1,80 la victorie.

Leave a Reply