napoli lazio serie a

Ziua de pariuri pe Betano, 5 noiembrie: Napoli – Lazio, meciul vedetă al zilei

Ziua de sâmbătă, 5 noiembrie, programează partide de Liga Campionilor interesante . Apasă aici pentru cele mai interesante pariuri, pe Betano.com.

Napoli – Lazio, cu Marjă 0% pe Betano

Napoli și Lazio joacă cel mai interesant meci al zilei din Europa. Lazio este neînvinsă în ultimele cinci partide, pe când Napoli are trei înfrângeri și două victorii în ultimele cinci meciuri.

Napoli a câștigat ultimul meci direct, pe terenul lui Lazio, însă acasă echipa lui Maurizio Sarri a fost învinsă de „vulturi” în cele trei partide anterioare.

Fosta echipă a lui Maradona se află într-o creștere de formă și ocupă locul al cincilea în Serie A, pierzând cu greu (2-1) partida cu campioana Juventus. Lazio a obținut 7 puncte din ultimele trei partide și sunt pe locul al patrulea în campionatul Italiei.

Ciro Immobile este cel mai bun marcator lazial, cu 9 goluri în 11 partide. El are o cotă de 2.30 să marcheze oricând în această partidă.

Gazdele sunt favorite pe Betano.com, iar oaspeții au o cotă de peste 5.00 în cazul unei victorii. Casa de pariuri online betano oferă cote cu Marjă 0% pentru acest meci, pentru tipurile de pariuri 1, X sau 2.

Fotbal european cu streaming live

Betano transmite în acest weekend partidele din fotbal din Serie A, Primera Division, Ligue 1 și Bundesliga cu streaming live.

Imaginile video pot fi accesate aici.

Trei meciuri în Liga 1

Liga 1 programează astăzi trei partide: Voluntari – Chiajna (14:00), ASA Tg. Mureș – Craiova (18:00) și Poli Timișoara – Dinamo București (20:30).

Detalii despre acestea, pe larg, poți citi în cadrul articolului de aici.

Leave a Reply