lazio-milan

Milan – Lazio și Marseille – Monaco au cote cu marjă 0%!

Vrei cele mai mari cote la cele mai importante meciuri? Pe Betano ai marjă 0% la pariuri de tip 1X2 pentru AC Milan – Lazio Roma și Olympique Marseille – AS Monaco!

Lazio e una dintre cele mai spectaculoase echipe ale Europei în acest sezon. Fanii văd aproape 4 goluri în meciurile biancocelestilor, care au marcat de 56 ori în Serie A și au primit 25 goluri. Viitoarea adversară a FCSB din Europa League are 20 reușite în ultimele 6 etape, singura partidă în care nu a înscris de minim 3 ori fiind egalul cu Inter Milano, 0-0 în deplasare. Lazio revine, așadar, pe San Siro, la o lună după ce au avut o rară remiză albă pe acest stadion.

Milanul a câștigat ultimele două meciuri și are trei etape consecutive fără înfrângere doar pentru a doua oară în acest sezon. Șansele la locurile europene cresc, apropiindu-se la 3 puncte de Atalanta, aflată pe locul al șaselea.  „Diavolul milanez” ar putea prelungi serie de rezultate pozitive, iar istoria partidelor de acasă cu Lazio îi avantajează: nu au pierdut decât un meci direct în ultimii 20 ani, acela fiind în cupă. În campionat, 6 din ultimele 10 meciuri jucate la Milano s-au încheiat la egalitate. Cota pentru un egal e aproape 3.50! Ai peste 200 tipuri de pariuri pe Betano, precum și streaming live pentru acest meci care începe la ora 19:00!

Peste 500 kilometri la sud-vest de Milano e Stade Velodrome, care găzduiește de la 22:00 derby-ul celor mai mari cluburi de pe Coasta de Azur. Marseille – Monaco e un meci de „care pe care”, important în lupta pentru locurile de Champions League. Cu patru victorii la rând și o singură înfrângere în ultimele 17 etape, gazdele sunt pe locul 3 în Ligue 1, cu un punct în spatele lui Lyon și unul peste Monaco. Oaspeții au 7 meciuri consecutive de campionat în care nu au pierdut, cu 5 succese și 2 egaluri.

Ambele cluburi înscriu mult, cu o medie de peste 2 goluri pe meci, iar remizele albe sunt extrem de rare. Marseille nu a avut niciun 0-0 în acest campionat, Monaco – doar unul. În cele mai recente 7 întâlniri directe s-au înscris 35 goluri, de fiecare dată fiind peste 2,5 și de 5 ori peste 3,5! Monaco a câștigat ultimele 5 (una dintre ele fiind, însă, după 120 minute), meciul tur din acest sezon fiind un categoric 6-1! Ligue 1 e transmis integral prin streaming live pe Betano, iar acest meci nu face excepție. Ai cele mai bune cote din piața 1X2, cu marjă 0%!

Leave a Reply