Milan Lazio

Milan – Lazio e în direct pe Betano!

Mai sunt două săptămâni până la meciul dintre FCSB și Lazio din Europa League. Urmărim adversara roș-albaștrilor începând cu 21:45, în meciul de cupă cu AC Milan, cu streaming live pe Betano!

Milan și Lazio au jucat pe San Siro duminică, în Serie A, iar gazdele s-au impus cu 2-1. Meciul nu a fost lipsit de controverse: primul gol al milanezilor a fost marcat de Cutrone cu mâna, iar sistemul de arbitraj video nu a reacționat.

Pentru Milan a fost al cincilea meci consecutiv fără înfrângere, șir început în turul anterior al cupei, în fața lui Inter. Lazio a suferit primul eșec după 8 rezultate pozitive, primul în campionat jucat în afara Romei – cealaltă înfrângere „afară” a venit în capitală, la AS Roma. Adversara FCSB-ului are o singură victorie pe terenul rossonerilor în ultimii 20 ani, tot în cupă, un 1-0 în ianuarie 2015.

Immobile a revenit la antrenamente dar poate juca încă. Caicedo a dezamăgit pe acest post, astfel că în atac e așteptat să joace Felipe Anderson. Ștefan Radu, care a aniversat recent 10 ani la Lazio, e anunțat și el titular.

Cele mai bune cote la acest meci sunt pe Betano! 2.45 pentru victoria lui Milan, 3.50 pentru egal și 3.25 pentru oaspeți. Ai marjă 0% la piața 1X2 și peste 200 tipuri de pariuri!

Răzvan Marin are derby în cupă

Radu nu e singurul stranier care e așteptat să joace diseară în semifinalele cupei. Răzvan Marin întâlnește cea mai bună echipă a Belgiei, Club Brugge. Marin e unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Standard în ultimele două luni și a fost decisiv în ultimele meciuri fie prin goluri, fie prin assisturi.

E un duel pe care Standard l-a pierdut cu 4-0 în campionat. Brugge domină liga belgiană dar în deplasare a câștigat doar un meci în ultimele 7 din toate competițiile. Standard, în schimb, a pierdut un singur meci acasă în 2017-18!

Betano transmite cele mai importante cupe diseară. Pe lângă cele din Italia și Belgia, poți urmări derby-ul Feyenoord – PSV, Monaco – Montpellier și Leganes – Sevilla! Vezi aici toate meciurile de azi!

Leave a Reply