Liverpool – PSG, meciul etapei în Liga Campionilor!

O nouă ediție a Ligii Campionilor începe în această seară. Spre deosebire de anii precedenți, meciurile nu vor mai începe la 21:45, ci vor fi împărțite între 19:55 și 22:00. Două super meciuri sunt programate azi: Tottenham – Inter și Liverpool – PSG!

Vezi oferta completă pe Betano! Peste 300 tipuri de pariuri pe meci, cote cu marjă 0%, cote mărite, misiuni și promoții pentru fiecare etapă din Liga Campionilor!

Grupa A

Club Brugge – Borussia Dortmund (22:00)

Cote 1X2: 3.65 – 3.85 – 1.97

Club Brugge revine în grupele Ligii Campionilor după un an de absență. Ultima participare a fost rușinoasă pentru belgieni, părăsind competiția cu 0 puncte și doar două goluri marcate. Și Dortmund revine cu dorința de revanșă. Sezonul trecut nu a câștigat niciun meci în grupele Ligii, mergând în Europa League doar mulțumită golaverajului mai bun decât al ciprioților de la APOEL Nicosia. Ambele cluburi sunt neînvinse în acest sezon. Brugge a cucerit Supercupa Belgiei și are 6 victorii și un egal în campionat; Dortmund, după trei etape, 2 victorii și un egal. Au mai fost adversare de două ori în Europa: în optimile Cupei UEFA 1987/88 și în preliminariile Ligii Campionilor 2003/04. În ambele „duble” a fost egalitate după 180 minute, Brugge avansând după prelungiri sau departajare.

AS Monaco – Atletico Madrid (22:00)

Cote 1X2: 5.25 – 3.50 – 1.75

Din echipa cu care Monaco atingea semifinalele Ligii în 2016 au plecat aproape toți jucătorii importanți. Unul dintre ei chiar la Atletico: Thomas Lemar, fiind cel mai scump jucător adus în Spania în această vară. A rămas Radamel Falcao, golgheterul monegascilor, adus acum 5 ani de la Atletico. Columbianul este, și la 32 ani, un atacant de speriat. Are 48 de goluri în 57 meciuri din cupele europene, și, ca în fiecare an, este cel mai bun marcator al lui Monaco. La oaspeți, ochii sunt pe Antoine Griezmann, liderul echipei din ultimii ani. În ediția trecută a Ligii Europa a avut 6 goluri în 8 meciuri, 2 în finala competiției. Deși sunt cluburi obișnuite cu cupele europene, nu s-au mai întâlnit până acum în partide oficiale.

Grupa B

Barcelona – PSV Eindhoven (19:55)

Cote 1X2: 1.13 – 9.50 – 19.50

Barcelona a privit cum marea rivală, Real Madrid, a ridicat trei trofee de Champions League la rând. Catalanii speră să reîntoarcă balanța în favoarea lor, profitând de plecările lui Ronaldo și Zidane de la Madrid. Barcelona are un adversar facil în prima etapă, olandezii de la PSV având cele mai mici șanse să meargă mai departe din această grupă de foc. Asta deși PSV a câștigat toate meciurile de campionat și din preliminariile Ligii ale sezonului, iar în ultimele două etape din Eredivisie a înscris 13 goluri. Pe lângă experiență și un lot net superior, Barcelona are și avantajul terenului propriu. Pe Camp Nou are 26 meciuri consecutive fără înfrângere în cupele europene, dintre care 24 au fost victorii. Au mai jucat de 6 ori în competiții oficiale. Ultimele două au fost în faza grupelor, în 1997, ambele având scorul final 2-2.

Inter Milano – Tottenham Hotspur (19:55)

Cote 1X2: 2.55 – 3.45 – 2.80

Inter – Tottenham va rămâne în istoria fotbalului ca partida care l-a propulsat pe Gareth Bale. Superstarul galez a explodat în 2010, marcând un hattrick pe San Siro, deși italienii s-au impus cu 4-3. Toate întâlnirile directe au avut cel puțin 3 goluri înscrise, toate încheindu-se cu o victorie în dreptul gazdelor. „Nerazzurri” revin la masa bogaților după 6 ani, cu un lot care le permite să creadă într-un parcurs lung. Dacă favorita grupei este Barcelona, duelurile dintre Inter și Tottenham vor fi decisive pentru locul secund.

Grupa C

Steaua Roșie Belgrad – Napoli (22:00)

Cote 1X2: 5.50 – 3.85 – 1.67

Steaua Roșie debutează în Liga Campionilor! Sârbii au câștigat cea mai importantă competiție europeană, însă au făcut-o pe când această încă era Cupa Campionilor. Steaua Roșie se va baza, în acest meci, pe susținerea fanilor și pe avantajul terenului propriu. Nu a mai pierdut acasă de 30 meciuri în timpul regulamentar, dar partida cu Napoli va fi cel mai dificil test. Italienii l-au adus pe Carlo Ancelotti, antrenor cu 3 trofee de Liga Campionilor în palmares, și nu pot concepe un pas greșit în fața outsiderilor grupei.

Liverpool – Paris Saint-Germain (22:00)

Cote 1X2: 2.15 – 3.85 – 3.60

Finalista de anul trecut, Liverpool, are un start fantastic de sezon. Liverpool a câștigat toate meciurile din Premier League și a primit doar 2 goluri în 5 partide. Cel mai important, în poartă, Alisson oferă siguranță echipei. Duelul va fi, însă, unul al jucătorilor ofensivi. Salah, Firmino și Mane împotriva trioului Mbappe, Cavani, Neymar se anunță a fi cel mai interesant al fazei grupelor. Ca și Liverpool, PSG are un parcurs perfect în competiția internă, însă nu a avut niciun adversar de top în primele 5 etape.

Grupa D

Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moscova (22:00)

Cote 1X2: 1.73 – 3.75 – 5.25

Duelul est-european atrage cel mai puțin în această seară plină de meciuri tari. Galata și Lokomotiv au șanse la calificare, fiind într-o grupă fără echipe de top, așa că miza va fi foarte mare pentru cele două formații. Galatasaray nu a mai câștigat un meci european din 2015, iar în sezonul trecut a fost eliminată din Europa League de suedezii de la Ostersunds. Turcii au avut 8 meciuri cu cluburi din Rusia, și au câștigat doar unul – împotriva adversarilor de azi. Se întâmpla în grupele Ligii, în sezonul 2002/03: Galata se impunea acasă, 2-0, și pierdea cu 2-1 la Moscova. Cu adevărat uimitor este faptul că, deși au trecut 16 ani de la acea „dublă”, antrenorii de azi au fost pe bancă și atunci!

Schalke 04 – FC Porto (22:00)

Cote 1X2: 2.40 – 3.40 – 3.05

Înapoi în Ligă după 4 ani, Schalke are din nou șanse să meargă mai departe, profitând de componența grupei. În 2014 a mers mai departe în fața unui alt club portughez, Sporting, adversar cu care a avut două meciuri memorabile, cu 13 goluri marcate. Schalke și Porto au mai jucat în Cupa UEFA 1976/77, în primul tur, și în optimile Ligii Campionilor 2007/08. De fiecare dată, formația germană a mers mai departe.

Leave a Reply