liverpool arsenal

Două meciuri cu Marjă 0%, astăzi pe Betano

Betano propune astăzi două partide cu cote Marjă 0%, unul din Serie A și altul din Premier League.

Primul este AS Roma – Napoli, de la ora 16:00. Gazdele au reușit să adune 10 puncte din ultimele 4 meciuri contra lui Napoli (3 victorii și 1 egal). În ceea ce privește meciurile de acasă, în Serie A, Roma are patru victorii consecutive și a pierdut doar o singură dată din ultimele 14. Napoli a primit gol în 9 din ultimele 10 întâlniri directe.

În meciul de astăzi, AS Roma are o cotă de 2,23 la victorie. O altă cotă interesantă este cea ca Edin Dzeko să înscrie oricând, 2,20, el marcând de 6 ori în ultimele șase partide ale Romei din Serie A. Betano are meciul cu cote Marjă 0%, cele care oferă câștiguri maxime pentu pariori. 

În plus, toate partidele din Serie A se pot vizona cu streaming live pe Betano TV.

Al doilea meci cu cote Marjă 0% este cel dintre Liverpool și Arsenal în Premier League, care începe la ora 19:30.

Liverpool este neînvinsă în ultimele trei partide jucate acasă în Premier League contra lui Arsenal (1 victorie, 2 egaluri). În aceste trei partide s-au marcat 16 goluri în total, o medie de 5,3 pe meci, ultimul terminându-se cu scorul de 3-3.

„Cormoranii” au diseară cota de 2,16 la victorie pe Betano, iar un meci cu peste 3,5 goluri a primit un multiplicator de 2,63. Gazdele au reușit să nu primească gol în doar două în cele mai recente 22 de partide jucate  în Premier League contra „tunarilor”.

 

Leave a Reply