liga 1 betano statistici

VIDEO Liga 1 Betano | Rezumate CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1 și Viitorul – FCSB 1-0

Etapa a noua din Liga 1 Betano a programat în week-end două partide foarte interesante, CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1 și Viitorul – FCSB 1-0. Iata rezumatele video. Rezultatele acestora au avut un impact important asupra configurației clasamentului.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1

Universitatea Craiova era, alături de FCSB, neînvinsă până acum. „Știința” s-a înclinat însă în fața liderei CFR Cluj cu 2-1. O victorie ar fi adus alb-albaștrilor primul loc în clasament, însă elevii lui Dan Petrescu au fost cei care au câștigat și au adunat 22 de puncte după nouă etape în Liga 1 Betano.

Înfrângerea a adus Craiovei o cădere de pe locul al doilea pe cel de-al treilea, cu 18 puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu și FCSB.

Viitorul – FCSB 1-0

FCSB a fost învinsă pentru a doua oară în istorie pe terenul celor de la Viitorul Constanța. Unicul gol al meciului a fost marcat de Eric, în minutul 32. Roș-albaștrii se află la patru puncte în spatele lui CFR Cluj.

Vizionează toate rezumatele meciurilor etapei pe pagina de Facebook a Betano, sponsorul Ligii Profesioniste de Fotbal și al Ligii 1 Betano. Important: Rezumatele sunt postate pe pagina de Facebook a Betano.com aproape imediat după terminarea partidelor!

De asemenea, toate partidele din Liga 1 Betano sunt transmise cu streaming live pe site-ul Betano.com. Click pentru programul meciurilor, dar și pentru cotele din Liga 1 Betano la pariuri sportive.

Leave a Reply