Nicușor Bancu, al zecelea fotbalist activ din Liga 1 Betano care reușește un hattrick

Nicușor Bancu a marcat un hattrick în meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, încheiat 1-5. El a devenit, astfel, al zecelea fotbalist care evoluează în Liga 1 Betano și a punctat de trei ori într-un meci de campionat.

Citește și: Echipele de tradiție întră în cupă!

Cine sunt cei 10 fotbaliști care joacă în Liga 1 Betano și au avut hattrick-uri pe prima scenă?

Alexandru Curtean (Hermannstadt)

Mijlocașul de 31 ani a dat un hattrick în urmă cu 10 ani, în sezonul în care a debutat în Liga 1. Se întâmpla în etapa a treia, în meciul Gaz Metan – Poli Timișoara 5-1. Prestația din acea partidă nu a fost uitată, iar în pauza de iarnă, Curtean era cumpărat de timișoreni.

George Țucudean (CFR)

Golgheterul sezonului trecut are două hattrick-uri la activ. Interesant este că, deși le-a reușit la 5 ani distanță, au fost împotriva aceluiași adversar: Poli Iași. Țucudean nu s-a oprit la 3 goluri, în ambele meciuri punctând și a patra oară! Prima dată a făcut-o pentru Dinamo, în 2012/13, iar a doua oară pentru Viitorul, în 2017/18.

Pariază pe Liga 1! Toate meciurile au cel puțin 250 opțiuni de pariere pe Betano, sponsorul oficial al competiției!

Marius Pena (Concordia)

Marius Pena a marcat singurul hattrick al carierei în sezonul 2012/13, pentru Oțelul, în poarta Rapidului.

Mihai Roman (Botoșani)

Roman a dat 3 goluri în meciul Pandurii – Iași, în finalul campionatului 2014/15. Atacantul a terminat pe locul 2 în topul golgheterilor din acel an, transferându-se la NEC Nijmegen în pauza de vară. A revenit în România, iar acum încearcă să își regăsească forma la Botoșani, unde este împrumutat de Craiova.

Denis Alibec (Astra)

Singurul hattrick al lui Alibec din Liga 1 Betano a fost înscris în playoff-ul ediției 2015/16, în meciul Dinamo – Astra 1-4. Atacantul a marcat de 16 ori în acel sezon, fiind și fotbalistul anului în care Astra a câștigat primul titlu de campioană.

Harlem Gnohere (FCSB)

gnohere

„Bizonul” are două hattrick-uri în Liga 1 Betano, la fel ca principalul său rival la titlul de golgheter – Țucudean. Primul a venit în tricoul lui Dinamo, într-un 4-1 cu Astra (2016/17), iar al doilea pentru FCSB, în 7-0 cu ACS Poli Timișoara (2017/18). Gnohere este pe primul loc în topul marcatorilor din Liga 1 Betano în actuala ediție, cu 5 reușite.

Alexandru Tudorie (Voluntari)

Tudorie a înscris toate golurile din meciul Voluntari – Sepsi 3-0, în septembrie 2017.

Alexandru Mitriță (Craiova)

alex mitrita universitatea craiova

La egalitate cu Gnohere în topul golgheterilor din acest sezon, Mitriță este fotbalistul cu cele mai multe goluri în campionat în anul calendaristic 2018. 3 dintre ele au fost înscrise în aprilie, în meciul de playoff dintre Craiova și Poli Iași, încheiat cu scorul de 4-1.

Ely Fernandes (Gaz Metan)

Fotbalistul din Capul Verde a reușit un hattrick în meciul Gazului cu Juventus București din playout, terminat 3-0. În afara acelei partide, Ely are un singur gol în Liga 1, în 17 apariții!

Nicușor Bancu (Craiova)

Mijlocașul stânga este primul care marchează de trei ori într-un meci în 2018/19. Bancu a înscris în minutele 25, 41 și 88 și a dat o pasă de gol în minutul 40, fiind cel mai bun de pe teren în Voluntari – Craiova 1-5.

Leave a Reply