Liga 1 Betano revine!

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, dă startul noului sezon! Cea mai importantă competiție sportivă a României revine în acest weekend.

Ediția 2018/19 a Ligii 1 Betano va începe în această seară, de la 21:00. Campioana CFR Cluj este responsabilă cu deschiderea festivităților, cu meciul de pe teren propriu împotriva lui FC Botoșani. Cel mai tare duel al primei runde se va juca, însă, mâine seară. FCSB va avea meci cu Astra, la Giurgiu, unde a câștigat de numai două ori în ultimele 8 partide de campionat! Roș-albaștrii vor avea meci greu și peste o săptămână, chiar dacă pe propriul teren. Duminică, 29 iulie, este programat marele derby: FCSB – Dinamo!

Se anunță din nou o luptă strânsă pentru trofeu, cu cele mai mari șanse fiind, conform cotelor, FCSB și CFR! Craiova, Viitorul, Astra și Dinamo le urmează în calculele bookmakerilor, aceste 6 echipe fiind așteptate și pe locurile de play-off. Spre deosebire de anii trecuți, vara nu a fost una spectaculoasă pe piața transferurilor. Deși au părăsit campionatul mai mulți fotbaliști care au confirmat în Liga 1 Betano, nu au venit înlocuitori cu nume la fel de sonore. FCSB și Craiova au realizat cele mai importante transferuri interne, prin venirile lui Moruțan și Cicâldău, iar CFR a dat lovitura prin aducerea fundașului Adam Lang din prima ligă a Franței.

Betano, operatorul digital de pariuri și cazinou, continuă drumul ca sponsor oficial al Ligii 1 și în sezonul 2018-19! Toate meciurile de campionat pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com, iar cele mai importante au cote cu marjă 0%! Noutatea pregătită pentru pariori este oferta Avans de 2 goluri. Dacă echipa pe care ai pariat conduce cu două goluri, pariul tău este declarat câștigător, indiferent de ce se va întâmpla până la finalul meciului!

Programul primei etape

Vineri: CFR –Botoșani (21:00)

Sâmbătă: Hermannstadt – Sepsi (18:00), Astra – FCSB (21:00)

Duminică: Viitorul – Călărași (18:00), Dinamo – Voluntari (21:00)

Luni: Mediaș – Chiajna (18:00), Craiova – Iași (21:00)

Leave a Reply