turneu cazinou vanatoarea de comori

Începe vânătoarea de comori pe Betano! 15.000 de lei puși la bătaie

Mai știi marele turneu cu premii în valoare de 6.000 de lei de pe Cazinoul Betano? Ei bine, s-a încheiat. Dar a pornit altul cu premii de 15.000 de lei!

Cazinoul Betano deschide deja mult anticipatul sezon de iarnă cu un nou turneu. Până pe 15 decembrie 2017 poți juca video slot-urile tale favorite pe Cazinou și, în același timp, să participi și în cadrul turneului „Vânătoarea de comori”, un concurs cu premii totale de 15.00 de lei.

Ești gata să începi? Pentru a intra în turneu trebuie să joci pe bani real orice video slot din Cazinoul Betano, de vineri până sâmbătă.  „Vânătoarea de Comori” a început deja și se încheie sâmbătă 15/12/2017 la ora 23:59.

Toți membrii Betano pot participa și pentru a intra în cursa pentru premii  trebuie să joci 50 de runde pe bani reali în Cazinoul Betano. Miza minimă pentru fiecare rundă este de 1 leu.

Cei care reușesc cele mai bune 20 de runde consecutive vor urca în clasament cât mai sus. Modul în care se calculează clasamentul, dar și alte detalii se pot citi pe larg în pagina concursului.

Premiile câștigate vor fi creditate în cont ca bani cash, fără cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că îi vei putea retrage direct sau juca oriunde și oricum vrei.

Leave a Reply