Fotbaliștii cu cele mai multe meciuri în Liga 1 Betano fără gol marcat

Liga 1 revine în două zile, după pauza dedicată Ligii Națiunilor. Etapa trecută de campionat, Elvir Koljic (Craiova) și Lawson Bekui (Iași) au înscris la debut. Cine sunt, însă, fotbaliștii cu zeci de meciuri jucate, fără să marcheze vreodată?

Peste 250 de pariuri pe meci, pariuri speciale și streaming live. Vezi oferta completă pentru Liga 1 Betano oferită de sponsorul oficial al competiției!

Daisuke Sato (Sepsi Sf. Gheorghe) – 47 meciuri

Fundașul stânga este unul dintre fotbaliștii care nu au lipsit niciun minut de pe teren în acest sezon. Sato are 23 meciuri pentru Sepsi și 24 pentru Poli Iași. Filipinezul e un punct important în defensiva covăsnenilor, dar contribuțiile în atac sunt limitate. În cele 47 jocuri pe prima scenă, a reușit doar două assisturi. Filipinezul are un singur gol în ultimii 2 ani, dat pentru echipa națională într-un meci cu Tadjikistan.

Ionuț Cioinac (Poli Iași) – 52 meciuri

Cioinac nu a mai înscris din 2014, pe când juca în liga a doua la Poiana Câmpina. Mijlocașul defensiv are 37 meciuri la Iași, 14 la Pandurii și 1 la Dinamo în prima divizie, contribuind la două goluri prin pase decisive. Este unul dintre fotbaliștii predispuși la cartonașe roșii, fiind eliminat de trei ori în ultimul an!

Sorin Bușu (Gaz Metan Mediaș) – 62 meciuri

Al doilea fundaș stânga din acest top, Bușu are 29 meciuri pentru Mediaș, 18 pentru Pandurii și 15 pentru Craiova. Nu are niciun gol în Liga 1 Betano, numele lui fiind pe tabelă doar de 3 ori în carieră, la partide din eșalonul secund. A dat, însă, 4 pase decisive. Ultima, în acest sezon, la prima reușită a meciului Mediaș – Dinamo 3-2.

Alexandru Vlad (FC Voluntari) – 63 meciuri

57 apariții la Pandurii, 3 la CFR Cluj și 3 la FC Voluntari are Alexandru Vlad. Niciun gol și doar trei pase de gol pentru fundașul stânga, toate pentru Pandurii. În peste 150 meciuri în carieră are doar un gol, reușit în 2011, în liga a doua, pentru Săgeata Năvodari.

Citește și: Top 10 marcatori activi din Liga 1 Betano!

Andrei Patache (FC Botoșani) – 108 meciuri

Fundașul dreapta a fost, în sezonul trecut, la Chiajna – pentru care a jucat de 16 ori, restul carierei fiind legată de FC Botoșani. Patache are peste 200 meciuri în toate competițiile, marcând două goluri în Liga II, ultimul în urmă cu 7 ani. În Liga 1 Betano are doar trei assisturi.

20.5 este cota pentru un gol al lui Patache sâmbătă, în Dunărea Călărași – FC Botoșani!

Alți fotbaliști cu minim 30 meciuri în Liga 1 Betano care nu au înscris: Vlad Olteanu (Dinamo), Adelin Pîrcălabu (Voluntari), Andrei Pițian (Botoșani), Nicușor Fota (Chiajna), Kamer Qaka (Iași), Tiago Ferreira (Craiova)

Leave a Reply