Ce cote au echipele românești să se califice în grupele cupelor europene?

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Viitorul Constanța sunt echipele din Liga 1 Betano ce ne vor reprezenta în cupele europene. Iată care sunt cotele și ce adversari pot întâlni!

 

CFR: 12.00 să intre în grupele Ligii Campionilor!

Câștigătoarea Ligii 1 Betano va intra în preliminariile Champions League în turul doi și nu va fi cap de serie. Cei mai grei adversari ar putea fi Ludogoreț, Celtic, Legia Varșovia sau Dinamo Zagreb, însă clujenii ar avea șanse mari să treacă mai departe de Malmo sau Șerif Tiraspol. În turul 3, noutatea în urna capilor de serie ar fi RedBull Salzburg, iar în play-off – ultima „dublă” înaintea grupelor – PSV Eindhoven. CFR are cotă 12.00 să se califice în grupele Ligii Campionilor și 1.01 să nu o facă!

Liga Europa: FCSB începe mai devreme calificările dar are cotă mai mică decât Craiova

În ceea ce privește calificarea în grupele Europa League, FCSB are cele mai mari șanse, conform bookmakerilor, cu cotă de 3.00. Craiova are 6.00, iar Viitorul 19.00.

Roș-albaștrii vor intra în calificări din turul 2, mai devreme decât Craiova, dar au avantajul de a fi capi de serie în toate rundele. Cluburi de speriat ar putea avea în față doar în play-off, unde e posibil să nu fie în urna favoritelor Feyenoord, RB Leipzig sau Burnley.

Craiova va intra din turul 3 preliminar și poate întâlni echipe ca Sevilla, Zenit, Beșiktaș sau Olympiacos – pe lângă cele eliminate în calificările pentru Champions League. Adversari mai accesibili ar fi Ufa, Rijeka sau Rapid Viena.

Viitorul va avea cel mai greu program și va începe sezonul pe 12 iulie, cu primul tur preliminar, în care nu ar trebui să aibă probleme. Situația s-ar complica pentru clubul lui Hagi începând cu runda a doua, unde nu va mai fi cap de serie și lista adversarilor cuprinde mai multe echipe puternice. Din turul 3, va fi în aceeași urnă cu Universitatea Craiova, având, așadar, aceiași posibili adversari.

Leave a Reply