steaua liga 1

Betano lansează cotele pentru ultima etapă din Liga 1. Calcule pentru titlu

Casa de pariuri online Betano.com a afișat deja pe site cotele la pariuri sportive pentru ultima etapă ale actualului sezon din Liga 1. Viitorul, Steaua și Dinamo au toate trei șanse pentru titlu și nevoie de victorii în ultima etapă.

Click aici pentru cotele din playoff și playout pentru ultima etapă din Liga 1

Meciurile celor trei echipe care se bat pentru titlu – Viitorul Constanța, Steaua București și Dinamo București – se vor juca în același timp, toate sâmbătă 13 mai, de la ora 20:00.

Viitorul, campioană dacă bate Clujul

Viitorul primește vizita lui CFR Cluj și va deveni campioană în mod cert, indiferent de celelalte rezultate ale etapei, dacă va învinge sâmbătă. Betano a acordat cota de 1,20 echipei lui Gică Hagi pentru o victorie contra ardelenilor.

Constănțenii pot termina și la egalitate pentru a deveni campioni, dar în acest caz trebuie să spere ca Steaua și Dinamo să nu învingă, caz în care ar pierde titlul.

Steaua are nevoie de 3 puncte și un pas greșit al lui Hagi

FCSB speră încă la titlu și are două scenarii pentru a-l obține, în ambele depinzând de meciul celor de la Viitorul.

Steaua poate deveni campioană fie dacă termină egal cu Craiova, iar Viitorul pierde iar Dinamo nu câștigă, fie dacă o va învinge pe Craiova, iar Viitorul va încheia cel mult cu un egal meciul contra lui CFR Cluj.

Așadar, FCSB va trage la victorie și are o cotă de peste 1,20 să învingă sâmbătă pe teren propriu, contra CSU Craiova.

Dinamo, șanse matematice pentru titlu

Dinamo speră la rândul ei la titlu. Cu două puncte mai puțin decât Viitorul și Steaua, Dinamo are o singură variantă pentru a mai emite pretenții la titlul de campioană: o victorie sâmbătă cu Astra Giurgiu. „Câinii” au o cotă de 1,50 pentru a o învinge la București pe adversara din ultima etapă, Astra Giurgiu.

Chiar dacă va obține cele trei puncte, Dinamo are nevoie ca Viitorul și Steaua să nu câștige partidele de sâmbătă, doar în acest caz putând deveni campioană, fiind la egalitate de puncte, dar superioară Viitorului în meciurile directe și Stelei la golaveraj.

Leave a Reply