liga campionilor messi

Ce pariem miercuri pe Liga Campionilor

Constelația din Liga Campionilor continuă miercuri cu etapa a doua a grupelor, iar pe teren vor străluci nume precum FC Barcelona, PSG, Chelsea sau Bayern Munchen.

Grupa A

21:45 ȚSKA Moscova – Manchester United
Ambele echipe au adunat trei puncte după prima etapă a grupelor. Manchester United este neînvinsă în cele patru meciuri directe jucate până acum (2 victorii și 2 rezultate de egalitate). Englezii nu se descurcă, însă, foarte bine în deplasare, în ultimele 5 partide din Liga Campionilor având 4 înfrângeri și 1 egal. Este greu de crezut că ȚSKA nu va primi gol, deoarece portarul Akinfeev adunat 44 de partide în Liga Campionilor în care a primit mereu cel puțin un gol.

21:45 Basel – Benfica
Cele două echipe au pierdut primul meci al Grupei A, Basel învinsă de United, iar ȚSKA de Benfica. Gazdele de diseară nu au mai câștigat pe teren propriu în ultimele cinci partide de Liga Campionilor. Benfica a mai jucat contra grupării elvețiene în anul 2011, atunci când a obținut patru puncte din cele două meciuri de grupe.

Grupa B

21:45 Paris Saint-Germain – Bayern Munchen
Este unul dintre meciurile serii ce nu trebuie ratat, între două echipe care au pornit cu victorii în Grupa B. Paris Saint-Germain – Bayern Munchen împart o istorie ce a început acum 17 ani, în 2000. Francezii au câștigat toate cele trei partide jucate pe teren propriu contra lui Bayern. PSG a adunat 9 meciuri fără înfrângere la Paris, în Champions League. Presa franceză așteaptă diseară un spectacol total, un meci câștigat clar.

21:45 Anderlecht – Celtic
Anderlecht și Celtic sunt învinsele după prima etapă. Celtic a suferit etapa trecută cea mai dură înfrângere din istoria sa de cupe europene, pe teren propriu, 0-5 cu PSG. Scoțienii au adunat 16 partide jucate în cupele europene fără victorie în deplasare. De cealaltă parte, Anderlecht a pierdut cu 3-0 pe terenul lui Bayern, jucând în inferioritate numerică.

Grupa C

21:45 Atletico Madrid – Chelsea
Un alt meci de mare interes, după PSG – Bayern. Cu această ocazie, Atletico va inaugura în Liga Campionilor noul stadion, Estadio Metropolitano. Gazdele au 11 partide consecutive fără înfrângere pe teren propriu în Champions League, dar contra lui Chelsea spaniolii au o singură victorie din 4 partide directe. Englezii au și ei una. Chelsea a debutat în forță, un 6-0 cu Qarabag, egalând cea mai mare victorie din istorie din Liga Campionilor, în prima etapă a grupelor.

19:00 Qarabag – AS Roma
Qarabag scrie istorie, pentru că Liga Campionilor programează diseară primul meci din istorie în Azerbaijan. AS Roma are șansa de a sparge gheața în deplasare, pentru că de 9 meciuri nu a mai câștigat în Champions League pe alte terenuri. Italienii sunt în formă, după un egal muncit obținut cu Atletico, în prima etapă.

Grupa D

21:45 Sporting – Barcelona
Ambele au câștigat în prima etapă și nu vor să se oprească. Spaniolii au învins-o cu 3-0 pe finalista de anul trecut, Juventus, în timp ce Sporting a câștigat cu scorul de 3-2 pe terenul lui Olympiacos. Aceasta ar fi fost grupa celor de la FCSB, dacă ar fi trecut de Sporting în barajul Ligii Campionilor. FC Barcelona a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri jucate în deplasare în această competiție, dar contra lui Sporting a câștigat atât pe teren propriu, cât și în deplasare ultima oară când a întâlnit-o pe Sporting, în 2008

Juventus – Olympiacos
După ce a pierut cu Barcelona, Juventus nu concepe să cedeze diseară cu Olympiacos. Italienii nu au mai fost învinși pe teren propriu de 19 partide în Liga Campionilor. Va fi un meci disputat, pentru că ambele echipe caută primele puncte în grupă. Grecii vor intra în meci cu un nou antrenor, după ce fostul tehnician a fost concediat la derby-ul cu AEK, pierdut cu 3-2, după ce roș-albii cu condus cu 2-0. Noul tehnician se numește Takis Lemonis, un nume care revine pentru a patra oară pe banca lui Olympiacos, având misiunea de a redresa cel mai mare club al Greciei.

Leave a Reply