zidane real madrid liga campionilor

Liga Campionilor, totul despre meciurile de astăzi

Astăzi se joacă opt partide în grupele din Liga Campionilor. Betano a pregătit o prezentare pentru fiecare.

Grupa E: Spartak Moscova v Sevilla, Maribor v Liverpool

Spartak – FC Sevilla, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
Sevilla este lidera Grupei E, cu două puncte avans față de Spartak și Liverpool și cu trei puncte în fața lui Maribor. Spartak și Liverpool au adunat până acum două rezultate de egalitate fiecare. Spartak va avea un meci dificil cu Sevilla, echipele din Rusia pierzând 13 din cele 26 de partide jucate contra unor cluburi din Spania.

Maribor – Liverpool, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
Maribor și Liverpool doresc să câștige primul meci din grupă. Englezii nu au mai învins în grupele Ligii Campionilor de șapte partide, primind în toate gol primii de asemenea, în timp ce Maribor a pierdut doar un singur meci din ultimele 11 pe teren propriu în această competiție.

Grupa F: Manchester City v Napoli, Feyenoord v Șahtior Donețk

Manchester City vs Napoli, click pentru cotele cu Marjă 0% (17.10.2017, ora 21.45)
Manchester City are un traseu excelent în Grupa F, cu șase puncte din șase posibile, iar acum țintește al treia succes consecutiv. Englezii nu uită faptul că Napoli a plecat cu un rezultat de egalitate în urmă cu șase sezoane, în Liga Campionilor, un 1-1 obținut de italieni la Manchester, urmat de un 2-0 în „cizmă”.

Feyenoord vs Șahtior, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
Feyenoord joacă pe teren propriu și speră ca de data aceasta să obțină primele puncte din grupă. Adversarii de la Șahtior au trei puncte, o victorie prețioasă cu Napoli, dar au pierdut singurul meci jucat până acum în deplasare.

Grupa G: Monaco v Beşiktaş, Leipzig v Porto 

Monaco vs Beșiktaș, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
Grupa G este dominată de Beșiktaș, care a adunat două victorii din două meciuri jucate. Turcii sunt din ce în ce mai puternici în cupele europene, anul trecut fiind eliminați de Lyon în sferturile de finală ale Europa League. Acum doresc să se califice și din grupele Ligii Campionilor.

De cealaltă parte, Monaco are doar un singur punct, iar pe teren propriu a fost deja învinsă cu 3-0 de Porto, însă pierdut doar 3 meciuri din ultimele 15 jucate „acasă”. Francezii au adunat sezonul trecut în grupele Champions League un total de 7 puncte pe teren propriu. De aceea, este de așteptat ca diseară, contra lui Beșiktaș, să ofere o replică puternică.

Leipzig vs Porto, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
În celălalt meci al grupei, debutanta în cupele europene, Leipzig, este al 12-lea club care reprezintă Germania în grupele Ligii Campionilor. Cu doar un singur punct obținut din două partide, Leipzig o va întâlni pe Porto, o echipă care a învins ultima oară în Germania în urmă cu 10 ani.

Grupa H: Real Madrid v Tottenham, APOEL v Borussia Dortmund 

Real Madrid vs Tottenham, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
Real Madrid – Tottenham este derby-ul Grupei H, ambele echipe reușind să câștige primele două partide. De asemenea, ambele au marcat până acum 6 goluri și au primit unul singur. Spaniolii domină în mod evident partidele jucate contra lui Spurs, cu 3 victorii și un rezultat de egalitate. Englezii nu au marcat niciodată contra lui Real Madrid, în 360 de minute!

Va fi meciul cu numărul 101 al lui Zinedine Zidane ca antrenor al lui Real, în toate competițiile. Până acum a adunat 75 de victorii, 17 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri.

APOEL vs Dortmund, click pentru cote (17.10.2017, ora 21.45)
În celălalt meci al grupei, APOEL și Dortmund pornesc cu zero puncte fiecare. Cel mai probabil, ele se vor lupta pentru un loc în Europa League, așadar partida directă de diseară este una foarte importantă. Ambele au primit până acum câte șase goluri de la Real Madrid și Tottenham.

APOEL are un bilanț slab contra echipelor din Germania. Ciprioții au adunat șase înfrângeri consecutive pe teren propriu contra cluburilor nemțești. Dortmund va juca prima partidă din palmares contra unei echipe cipriote și este favorită mai ales bazându-se pe experiența sa și pe cele șase prezențe în grupele Champions League din ultimele șapte sezoane.

Leave a Reply