liga campionilor

Totul despre seara de marți din Liga Campionilor

Marți seară se joacă primele opt partide din etapa a doua a grupelor din Liga Campionilor. Betano a realizat o prezentare pentru fiecare partidă.

Nu rata pariurile din această săptămână pe Liga Campionilor! Peste 220 de tipuri de pariuri pe meci și cele mai mari cote (Marjă 0%).

GRUPA E

21:45 SPARTAK MOSCOVA-LIVERPOOL
Spre deosebire de meciurile din Premier League, ceea ce am văzut în primul meci din Liga Campionilor din partea cormoranilor a fost destul de bine, doar le-a lipsit concentrarea pentru a-și menține avantajul de pe tabelă. Spartak trece printr-o perioadă mai slabă, nu seamănă deloc cu echipa care călca totul în picioare în campionatul rus, dar trebuie știut că pe teren propriu au marcat cel puțin un gol în fiecare partidă din octombrie anul trecut. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori, acum 15 ani, ambele meciuri fiind adjudecate de englezi.

21:45 SEVILLA-MARIBOR
Sevilla joacă excelent pe teren propriu, unde nu a pierdut nici un meci în anul curent. La fel și Maribor, acasă la ea în Slovenia, este neînvinsă în acest sezon, cu 7 victorii și 3 egaluri. Însă, campionatul sloven este cu mult sub cel spaniol, așa că ne așteptăm la un meci la discreția echipei din La Liga, care are nevoie de un meci bun pentru a-și reveni după înfrângerea din derby-ul din ultima etapă a Primerei cu Atletico. Cele două echipe s-au mai duelat în 2014 în dublă manșă, slovenii reușind să scoată un 2-2 acasă, pierzând pe Pizjuan cu 2-1.

GRUPA F

21:45 MANCHESTER CITY-SHAKHTAR
Doar de două ori a jucat City cu un club din Ucraina în Europa, ambele dăți cu Dinamo Kiev, o dată cu succes și o dată fiind eliminată. Shakhtar a pierdut 5 din cele 6 deplasări avute de-a lungul timpului în Anglia. Atacul echipei lui Guardiola este de-a dreptul letal, media de goluri marcate fiind de aproape 3 pe meci (23 goluri în 8 partide), dar nici apărarea nu e mai prejos, primind un singur gol în ultimele 5 partide jucate.

21:45 NAPOLI-FEYENOORD
Italienii au jucat foarte slab la Donețk în prima etapă a Ligii Campionilor, așa că azi vor fi foarte motivați să se revanșeze în fața propriilor fani și să arate că Napoli este o candidată serioasă pentru calificarea în optimi. Este de notat că napoletanii au pierdut doar un meci în acest sezon, tocmai acela din UCL. Poker-ul de goluri luat de olandezi de la City în meciul de debut al Ligii chiar pe teren propriu nu este conform cu nivelul echipei, dar cu toate acestea, Feyenoord speră să nu pățească și azi la fel, însă Napoli nu a bătut niciodată o echipă din Olanda.

GRUPA G

21:45 MONACO-PORTO
Ambele echipe au fost favorite în meciurile din prima etapă a Ligii, dar au dezamăgit. Aici ne referim mai ales la Porto, care a pierdut pe teren propriu cu turcii de la Besiktas (3-1). O să le fie extrem de greu lusitanilor, având în vedere că monegascii joacă excepțional pe Stade Louis II, unde au pierdut doar cu PSG în ultimele 10 meciuri. În 5 din ultimile 6 partide jucate de Monaco, s-au marcat minimum 3 goluri în meci. Exact la fel stau lucrurile și la lusitani. Porto a dispus de Monaco cu 3-0 în 2004 și cu același scor în 2009, în cele 2 meciuri directe disputate până acum.

21:45 BESIKTAS-RB LEIPZIG
RB Leipzig a prins aripi sezonul trecut, făcând senzație în Bundesliga, așa că a sosit timpul pentru prima deplasare europeană din scurta istorie a acestei formații. În acest sezon, nemții au pierdut 2 din cele 3 deplasări avute în campionatul intern, în fața celor de la Augsburg și Schalke. Besiktas se poate mândri cu o serie de 5 meciuri de Ligă jucate pe teren propriu în care turcii sunt neînvinși (1 victorie și 4 egaluri). În toate competițiile au pierdut o singură partidă din ultimele 8 jucate.

GRUPA H

21:45 DORTMUND-REAL MADRID
Putem spune că cele două echipe se cunosc foarte bine, având în vedere că s-au întâlnit de cinci ori în ultimele șase sezoane. Mai exact doar în 2015 nu au dat una de alta într-una din fazele Ligii Campionilor. Interesant este că nemții nu au pierdut niciodată cu Real în fața propriilor suporteri (3 victorii și 3 egaluri). Gruparea din Dortmund va aborda acest meci cu un obiectiv clar, victoria, pentru că în primul meci al grupelor a pierdut neașteptat la Tottenham. De cealaltă parte, Real nu concepe să nu marcheze, având o serie de 37 de partide consecutive în Champions League în care a înscris. Cristiano Ronalo se va afla diseară la meciul european cu numărul 150.

21:45 APOEL-TOTTENHAM
Învinsă cu 3-0 de Real Madrid în primul meci al Grupei H, Apoel dorește un meci bun diseară, mai ales că până în urmă cu scurt timp înregistrase acasă o serie de 11 meciuri fără înfrângere dintre care 9 victorii. Ultima echipă din Anglia care a jucat pe terenul lui Apoel, Chelsea, a câștigat greu, cu 1-0. Tottenham îl are în lot pe Harry Keane, jucătorul care a marcat de fiecare dată în ultimele două meciuri jucate contra unei echipe din Cipru. Englezii au obținut sezonult recut doar 4 puncte în meciurile din deplasare, dar anul acesta au avut un debut bun, o victorie cu 3-1 pe teren propriu cu Borussia Dortmund.

Leave a Reply