liga campionilor grupe leicester

Liga Campionilor: Favoritele câștigă și se apropie de optimi

Real Madrid, Leicester, Borussia Dortmund, Juventus Torino și FC Sevilla au câștigat partidele jucate marți seară în Liga Campionilor și sunt cu un pas în optimile de finală ale competiției.  Apasa aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru partidele  din Liga Campionilor.

Grupa E

În Grupa E, marți seara ambele partide jucate s-au terminat la egalitate: Bayer Leverkusen – Tottenham Hotspur 0-0 și ȚSKA Moscova – Monaco 1-1. Situația în grupă este una foarte echilibrată, Monaco fiind pe locul 1 cu 5 puncte, urmată de Tottenham cu 4, Leverkusen cu 3 și ȚSKA cu 2.

Grupa F

În Grupa F, Real Madrid și Borussia Dortmund s-au distanțat pe primele locuri, având fiecare câte 7 puncte, în urma victoriilor de marți seară.

Real a învins Legia cu 5-1, în minutul 7 spaniolii conducând deja cu 2-1 după un gol înscris de Gareth Bale și un autogol al polonezilor care au marcat la rândul lor dintr-un penalty. Au mai înscris pentru Real Marco Asensio înainte de pauză, iar în partea secundă Lucas Vazquez și Alvaro Morata. Cristiano Rolando a trimis două pase de gol.

În celălat meci al grupei, Borussia Dortmund a învins cu 2-1 pe terenul lui Sporting.

Real Madrid și Borussia sunt cu un pas în optimile de finală (7 puncte fiecare), fiind urmate pe locul 3 de Sporting cu 3 puncte și Legia cu 0 puncte.

Grupa G

În Grupa G, victoria lui Leicester cu 1-0 contra lui FC Copenhaga le-a adus englezilor 9 puncte din tot atâtea posibile. Pentru locul 2 în grupă se vor bate Copenhaga și Porto (fiecare cu câte 4 puncte). Portughezii au învins marți seara cu 2-1 pe terenul celor de la Brugge.

Grupa H

În Grupa H, Juventus a adunat 7 puncte după o victorie la limită, 1-0, pe terenul lui Lyon. Italienii au jucat în inferioritate numerică, Buffon a parat un penalty, iar golul victoriei a fost marcat de veteranul Nabil Fekir.

În celălalt meci al grupei, FC Sevilla a învins cu 1-0 în deplasare la Dinamo Zagreb, iar spaniolii sunt alături de Juventus aproape de optimile de finală, având fiecare câte 7 puncte. Lyon are 3, iar Zagreb nici unul.

Leave a Reply