liga campionilor dortmund real

Liga Campionilor: Egal spectaculos în Dortmund – Real, victorii pentru Juventus și Leicester


Seara de marți din Liga Campionilor a adus partide foarte interesante. Anunțată cea mai puternică, și care nici nu a dezamăgit, a fost Borussia Dortmund – Real Madrid, 2-2. Aici găsești și toate cotele din Liga Campionilor, oferite de Betano.

Borussia Dortmund – Real Madrid, un egal, dar ce egal

Meciul serii s-a încheiat egal, dar un egal mai mult decât spectaculos.  Golurile au fost marcate pentru gazde de Aubameyang (43′) și Schürrle (87′), iar pentru oaspeți de Ronaldo (17′) și Varane (68′).

Real a deschis scorul prin Ronaldo, după o pasă cu călcâiul de la Gareth Bale. Pierre-Emerick Aubameyang a egalat profitând de o eroare a portarului Keylor Navas, care a deviat mingea exact în capul jucătorului de la Dortmund!

Raphael Varane a readus-o pe Real în avantaj la capătul unei acțiuni frumos contruite de spanioli, plecând de la o lovitură de colț. În ultimele minute ale jocului, pe fondul presiunii extreme a lui Dortmund, Schurrle a egalat printr-un șut foarte frumos, după o foarfecă ratată a unui coechipier.

Arbitrul de centru nu a observat un henț la Ronaldo, la scorul de 0-0.

Victorii pentru Juventus și Leicester

Juventus a avut un start greu în Liga Campionilor, în prima etapă meciul său fiind singurul fără goluri din cele 16 partide.

Însă, în cel de-al doilea meci din Liga Campionilor, Juve a câștigat cu 4-0 în deplasare la Dinamo Zagreb, în Grupa H. Miralem Pjanic, Gonzalo Higuain, Paulo Dybala și  Dani Alves și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Tot în Grupa H, Sevilla – deținătoarea titlului Europa League – a învins-o cu 1-0 pe Lyon grație unul gol marcat în repriza a doua de  Wissam Ben Yedder.

În Grupa G, Leicester a învins-o la limită pe Porto și a trecut pe locul 1, urmată de Copenhaga, care a trecut cu 4-0 de Club Brugge.

Rezultatele de marți din Liga Campionilor

Grupa E
ȚSKA Moscova – Tottenham 0-1
Monaco – Bayer Leverkusen 1-1
Grupa F
Borussia Dortmund – Real Madrid 2-2
Sporting  -Legia Varșovia  2-0
Grupa G
Copenhaga – Club Brugge 4-0
Leicester City – FC Porto 1-0
Grupa H
Dinamo Zagreb – Juventus 0-4
Sevilla – Lyon 1-0

Leave a Reply