tottenham liga campionilor

Liga Campionilor: Avancronici ȚSKA Moscova – Bayer Leverkusen și AS Monaco – Tottenham

Grupa E din Liga Campionilor programează astăzi meciurile ȚSKA Moscova – Bayer Leverkusen (19:00) și AS Monaco – Tottenham (21:45). Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

După patru etape ale grupei, lider este AS Monaco cu 8 puncte, urmată de Bayer Leverkusen cu 6 puncte. Urmează Tottenham cu 4 puncte și ȚSKA, 2 puncte.

ȚSKA Moscova – Leverkusen (19:00)

ȚSKA Moscova primește vizita germanilor de la Leverkusen având doar varianta victoriei, dacă nu dorește să își parafeze eliminarea chiar din această seară. Rușii par a fi în revenire de formă, după ce au pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie în campionat, câștigând cu 1-0 contra celor de la Arsenal Tula.

Cel mai bun rezultat al lor din Grupa E a fost un 2-2 în deplasare chiar pe terenul adversarei de astăzi, Bayer Leverkusen. Chiar dacă ambele echipe au nevoie de victorie și se pot anticopa riscuri pe care gazdele și le vor asuma, de care pot profita nemții, un rezultat de egalitate nu poate fi exclus. Leverkusen este neînvinsă până acum.

Betano.com oferă meciul ȚSKA – Leverkusen cu cote Marjă 0%. Un rezultat de egalitate a primit cota de 3.60.

Echipe probabile
ȚSKA : Akinfeev; Mário Fernandes, V Berezutski, A Berezutski, Schennikov; Natcho, Golovin, Tošić, Wernbloom, Milanov; Chalov.
Nu vor juca: Cauņa, Pomazun, Eremenko

Leverkusen: Leno; Henrichs, Toprak, Tah, Wendell; Baumgartlinger, Aránguiz; Brandt, Çalhanoğlu, Kampl; Hernández.
Nu vor juca: Bender, Kiessling, Bellarabi

Monaco – Tottenham (21:45)

Presa engleză de marți scrie că Tottenham (foto sus) trebuie să învingă pentru a își menține vii șansele de avansare din Grupa E. Dacă vor pierde, cei de la Spurs vor mai avea șanse matematice pentru locul al doilea, dar vor sta la mâna rezultatelor lui Leverkusen.

De cealaltă parte, Monaco are nevoie de doar un singur punct pentru a-și asigura calificarea în faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Antrenorul Leonardo Jardim a declarat înainte de meci că echipa sa va juca doar la victorie. „Nu ne putem gândi să obținem un egal, este periculos pentru noi”, a spus acesta.

Cele două echipe au jucat în septembrie, iar Monaco a câștigat cu 2-1, marcând din ambele șuturi trimise pe spațiul porții. În ultimele trei partide direte, ambele echipe au înscris. Betano.com are o cotă de 1.70 pentru GG (ambele echipe să marcheze) în acest meci.

Echipe probabile
Monaco: Subašić; Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy; Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Germain, Falcao.
Nu va juca: Dirar
Incert: Moutinho

Tottenham: Lloris; Trippier, Dier, Vertonghen, Rose; Wanyama, Dembélé; Eriksen, Alli, Son; Kane.
Nu vor juca: Walker, Lamela, Alderweireld, Davies

Leave a Reply