zidane real madrid

Liga Campionilor: Avancronici Dortmund – Legia și Sporting – Real Madrid

Grupa F din Liga Campionilor programează astăzi meciurile Dortmund – Legia și Sporting – Real Madrid (ambele de la ora 21:45). Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Borussia Dortmund – Legia Varșovia (21:45)

Dortmund, clasată pe locul întâi, întâlnește codașa grupei, Legia. Germanii au a treia cea mai performantă echipă de până acum din Liga Campinilor, cu cele 10 puncte adunate, după Atletico Madrid (12 puncte) și Arsenal (1o puncte, dar cu golaveraj superior).

Legia a terminat meciul anterior 3-3, acasă, contra lui Real Madrid, dar jocul din Germania ar putea fi mai dificil. De aici și cota la victorie a Borussiei, doar 1.14, cea mai mică a serii de Liga Campionilor pentru o victorie a gazdelor. Toate cotele meciului, pe site-ul Betano, sunt aici.

Echipe probabile

Dortmund: Weidenfeller; Passlack, Ginter, Bartra, Durm/Schmelzer; Rode; Ramos, Castro, Pulišić, Dembélé; Aubameyang.
Nu vor juca: S Bender, Bürki
Incerți: Schmelzer, Durm, Guerreiro

Legia: Malarz/Cierzniak; Bereszyński, Pazdan, Rzeźniczak, Hloušek; Guilherme, Kopczyński, Odjidja, Radović, Kucharczyk; Nikolić.
Nu va juca: Moulin

Sporting – Real Madrid (21:45)

Sporting se află pe locul al treilea în grupă, cu doar o victorie din patru partide.  Pe terenul lui Real Madrid, în prima partidă, a pierdut cu 2-1. Portughezii au arătat până acum un atac slab, iar întâlnirea de diseară ar putea să nu facă excepție.

De cealaltă parte, spaniolii se află pe locul al doilea al grupei, cu 8 puncte, având un atac puternic. Este de așteptat ca meciul să aibă peste 2,5 goluri, având în vedere că gazdele vor ataca, iar Real nu iartă atunci când duce la capăt riposte tăioase.

Betano.com oferă o cotă de 1.50 pentru +2.5 goluri în acest meci. 

Echipe probabile

Sporting: Rui Patrício; João Pereira, Coates, Ruben Semedo, Zeegelaar; William Carvalho, Adrien Silva, Gelson, Bryan Ruiz, Bruno César; Dost.
Nu va juca: Bruno Paz

Real Madrid: Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Modrić, Kovačić, Isco; Bale, Ronaldo, Benzema.
Nu vor juca: Casemiro, Kroos, Morata, Pepe

Leave a Reply