arsenal

Liga Campionilor: Avancronici Basel – PSG și Ludogoreț – Arsenal

Grupa A din Liga Campionilor programează marți seară meciurile Basel –  Paris Saint Germain și Ludogoreț Razgrad – Arsenal, ambele de la ora 21:45. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Începe a patra rundă, cea care marchează practic „returul”, din grupele Ligii Campionilor.

În Grupa A, pe locurile 1 și 2 se află în ordine Arsenal și PSG, ambele cu câte 7 puncte, englezii având trei goluri în plus la golaveraj. Urmează, cu câte un punct fiecare, Basel și Ludogoreț, cele două trebuind să învingă în această seară, dacă mai doresc să spere la o calificare și așa aparent compromisă.

Basel – Paris Saint Germain

Basel va încerca să fie la înălțimea meciului, mai ales că joacă pe teren propriu. Va fi totul sau nimic pentru elvețieni, o înfrângere fiind echivalentă cu eliminarea, egalul lăsând șanse doar teoretice de calificare.

Elvețienii merg foarte bine în campionat, acolo unde sunt lideri cu 35 de puncte. În Liga Campionilor au fost învinși cu 3-0 în meciul anterior chiar de PSG, iar înainte au pierdut cu 2-0 în fața lui Arsenal. Basel nu se va putea baza pe Adama Traore, Manuel Akanji și Andraz Sporar, accidentați.

De cealaltă parte, PSG face deplasarea cu mare încredere, fiind favorita meciului. Francezii au primit doar două goluri în cele trei partide de până acum, iar o victorie cu 1-0 sau 2-1 poate fi un rezultat rezonabil. Cotele partidei sunt aici.

Echipe probabile
Basel: Vaclík; Gaber, Suchý, Balanta, Traoré; Serey Dié, Xhaka; Callà, Delgado, Bjarnason; Doumbia.
Incerti: Lang, Steffen
PSG: Aréola; Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa; Matuidi, Verratti, Thiago Motta; Di María, Cavani, Lucas.
Absent: Aurier
Incert: Pastore

Ludogoreț – Arsenal

Bulgarii de la Ludogoreț primesc vizita liderului grupei, Arsenal. Englezii vor domina partida și vor căuta victoria care îi califică de acum, iar un pariu interesant ar fi ca oaspeții să conducă la pauză și la final, cu o cotă de aproape 2.0 pe Betano.com.

Arsenal are doar un gol primit până acum în trei partide de Liga Campionilor și se află într-o formă foarte bună, câștigând nouă din ultimele zece partide din toate competițiile.

Ludogoreț nu are absențe notabile, dar Arsenal are mai mulți jucători indisponibili.

Echipe probabile
Ludogoreț
: Stoyanov – Minev – Moti – Palomino – Nathanael – Dyakov – Anicet – Misidjan – Marcelinho – Wanderson Cafu
Arsenal:  Ospina – Bellerin – Mustafi – Koscielny – Monreal – Xhaka – Cazorla – Walcott – Ozil – Iwobi – Sanchez
Absenți: Walcott (foto sus), Lucas, Mertesacker, Welbeck, Akpom, Bellerin

Leave a Reply