liga 1 steaua

Etapa din Liga 1 se joacă pe Betano – Calcule pentru playoff

Etapa a 25-a, penultima din actualul sezon regulat din Liga 1, începe astăzi. Lupta se dă pentru locul 1, dar și pentru ultimele poziții care asigură calificarea în playoff.

Partidele din Liga 1 au pe Betano peste 170 de tipuri de pariuri. Vezi toate cotele meciurilor din Liga 1, pe Betano.

Liga 1 propune o penultimă etapă de sezon regulat foarte interesantă atât pentru simplii telespectatori cât și pentru pariori.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei este  Dinamo – Craiova (sâmbătă, ora 20:30). Gazdele se află pe locul 6, ultimul care asigură calificarea pentru playoff, iar oltenii sunt pe poziția a treia, cu 5 puncte avans. Dinamo are ca unică soluție victoria, dacă mai vrea să spere la playoff. Meciul Dinamo – Craiova are pe Betano aproape 200 de tipuri de pariuri, iar gazdele sunt cote cu 2,22 pentru o victorie.

Dinamo este pândită de pe poziția a șaptea de Astra, tot cu 35 de puncte dar cu un meci mai puțin. Echipa din Giurgiu joacă luni un meci care se anunță destul de lejer, contra celor de la Concordia Chiajna. Un eventual pas greșit al elevilor lui Cosmin Contra ar putea fi fatal chiar de acum.

Un alt meci cu miză este și cel de sâmbătă dintre Viitorul (locul 1, 48 de puncte( și Poli Timișoara. Cu doar 3 puncte avans în fața Stelei, echipa lui Gheorghe Hagi va juca pentru victorie contra uneia dintre cele mai slabe clasate din campionat. Viitorul are cota de 1,33 pentru victorie, pe Betano.

Pentru a mai spera la locul 1, Steaua (locul 2, 45 de puncte) va presa la rândul său pentru victorie în meciul cu Mediaș. O echipă incomodă, Gaz Metan este capabilă de orice, mai ales că și ea se află bine ancorată în locurile de playoff, la un pas de podium (locul 4, 38 de puncte). Steaua are o deplasare dificilă, cu cota de peste 1,70 la victorie.

Program etapa 25 (Liga 1)

Vineri, 24 februarie
20.30 ASA Tg Mureș – FC Voluntari
Sâmbătă, 25 februarie
15.00 Viitorul – Poli Timișoara
20.30 Dinamo – CS U Craiova
Duminică, 26 februarie
13.30 FC Botoșani – Pandurii,
20.30 Gaz Metan Mediaș – Steaua
Luni, 27 februarie
18.00 Concordia Chiajna – Astra Giurgiu
20.30 CSM Poli Iași – CFR Cluj

Leave a Reply