cupa angliei

Leicester întâlnește „nuca tare” Derby în Cupa Angliei

Turul 4 din Cupa Angliei la fotbal debutează în această seară, de la ora 21:55, prin meciul Derby County – Leicester. Meciul se poate viziona pe Betano TV, alături de toate meciurile din Cupa Anglei care sunt transmise de asemenea cu streaming live de Betano.com.

Va fi primul meci dintre Derby și Leicester în Cupa Angliei, după 1909, dar în toate competițiile campionii au câștigat opt din ultimele nouă partide. Betano.com le oferă „vulpilor” o cotă de 2,55 la victorie în această seară, într-un pachet de pariere cu peste 176 de piețe. Derby are o cotă apropiată, 2,95, semn că se poate anticipa o întâlnire echilibrată.

Derby se află pe locul 7 în a doua ligă engleză, în timp ce Leicester se zbate pe locul 15, aproape de zona retrogradării din Premier League. Cele două echipe au fiecare, în ultimele cinci partide, câte două victorii, două înfrângeri și un egal.

Cote pentru trofeu în Cupa Angliei
Derby 100,00
Leicester 25,00.

Derby, redutabilă „acasă”, Leicester slabă în deplasare

De notat este că gazdele nu au mai pierdut nici un meci pe teren propriu din octombrie, de când Steve McClaren a revenit la echipă. De asemenea, au primit doar două goluri în ultimele 9 partide din toate competițiile. Așadar, „berbecii” vor fi greu de răpus, arătând că pe teren propriu sunt dificil de surclasat.

Leicester a pierdut ultimele două partide jucate, ambele cu 3-0, cu Southampton și Chelsea. De aceea, echipa lui Claudio Ranieri are un moral scăzut, iar o înfrângere contra rivalilor din zona „East Midlands” a Angliei ar însemna o altă mare lovitură.

„Vulpile” au câștigat un singur meci în deplasare în acest sezon, partida din Cupă contra lui Everton, de la începutul lunii ianuarie.

Va marca din nou Bent?

Campioana Angliei va beneficia de revenirea lui Riyad Mahrez de la Cupa Africii, dar va trebui să fie foarte atentă în apărare, acolo unde Derby are un om de gol important. Este vorba despre Darren Bent, cel care a marcat 9 goluri în Cupa Angliei în ultimele 10 partide jucate. Bent are o cotă de 3,10, pe Betano, să înscrie oricând în această seară.

Program Cupa Angliei (Turul 4)

27 ianuarie
21:55 Derby County – Leicester City
28 ianuarie
14:30 Liverpool – Wolverhampton Wanderers
17:00 Blackburn Rovers – Blackpool
17:00 Burnley – Bristol City
17:00 Chelsea – Brentford
17:00 Crystal Palace – Manchester City
17:00 Lincoln – Brighton & Hove Albion
17:00 Middlesbrough – Accrington Stanley
17:00 Oxford United – Newcastle United
17:00 Rochdale – Huddersfield Town
17:00 Tottenham Hotspur – Wycombe Wanderers
19:30 Southampton – Arsenal

Leave a Reply