Higuain, Juventus

Juventus și PSG, la un pas de apărarea cupelor

Atalanta – Juventus în Coppa Italia și Rennes – PSG în Cupa Ligii Franței se joacă diseară. Câștigătoarele din sezonul trecut sunt în semifinale și vor încă un pas în față pentru a își apăra trofeele. Streaming LIVE pe Betano, de la 21:45!

Joacă legal și sigur pe Betano!

„Bătrâna Doamnă” a stabilit un nou record anul trecut, devenind prima echipă care câștigă de trei ori la rând Coppa Italia. Drumul spre a patra consecutivă a început cu victorii identice, 2-0 cu Genoa și Torino, iar azi trece pe la Bergamo. Atalanta, echipa gazdă, are un singur trofeu în istoria de 110 ani: Cupa Italiei, obținută în 1963. A mai jucat două finale, ultima în 1996, iar acum visează să ajungă din nou să joace cu trofeul pe masă. Atalanta a ajuns până în această fază tot cu victorii la același scor: 2-1 cu Sassuolo și Napoli, producând o surpriză serioasă în sferturi.

Ultimele două meciuri directe s-au terminat la egalitate, 2-2. Totuși, Atalanta nu a mai învins-o pe Juve din 2002! Tot în cupă s-a jucat și atunci, iar torinezii s-au calificat, câștigând cu 5-4 la general. De 25 ori s-au mai întâlnit de atunci, iar de 21 a câștigat Juventus. Poate echipa din Lombardia să oprească seria negativă? Turul semifinalei începe la 21:45!

 

În Franța, Coupe de la Ligue nu a mai părăsit Parisul din 2014. PSG are 4 trofee consecutive, iar dacă și-l va adjudeca și în acest an ar câștiga exact un sfert din Cupele Ligii de până acum! Rennes, în schimb, a ajuns o singură dată în finală (în 2012), când a pierdut cu St Etienne. Parcursul de până în semifinale a fost ușor pentru Neymar și compania, cu victorii în fața lui Amiens și Strasbourg. Rennes, în schimb, a trecut de o forța a Franței: Marseille, pe care a scos-o la penalty-uri în optimi, pe lângă succesele cu Dijon și Toulouse

Situația e la fel de dezechilibrată ca și cea din Italia: de când PSG a fost preluată de investitorii qatarezi au pierdut doar două meciuri cu Rennes, câștigând de 11 ori. Ultimele 8 jocuri directe au fost în favoarea parizienilor, iar în 5 dintre ele au înscris cel puțin 4 goluri!

Cotele 1X2 au marjă 0% la semifinala din Coppa Italia. Urmărește ambele meciuri, cu streaming live, pe Betano TV!

Leave a Reply