juventus cupa italiei

Vizionează semifinalele din Cupa Italiei pe Betano TV

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano – transmite semifinalele din Cupa Italiei, Juventus – Napoli  șiLazio – AS Roma.

Marți se joacă Juventus – Napoli  și miercuri Lazio – AS Roma, ambele de la ora 21:45 contând pentru prima manșă a semifinalelor. Meciurile au pe Betano peste 200 de tipuri de pariuri fiecare disponibile, iar Juventus – Napoli beneficiază de cotele excelente cu Marjă 0%. În plus toate meciurile se Coppa Italia se pot viziona cu streaming live.

Napoli intră în meciul contra lui Juve după o înfrângere cu 2-0 în campionat, în weekend, contra echipei Atalanta care a jucat în infeioritate numerică. Cu toate acestea, presa din Italia se așteaptă că elevii lui Maurizio Sarri să joace bine și să pună probleme reale liderului actual din Serie A.

Chiar dacă în campionat are un traseu excelent, Juventus a anunțat prin vocea antrenorului Massimiliano Allegri că are ca obiectiv cel puțin calificarea în cea de-a treia finală consecutivă de Cupă.  Ar fi a treia „dublă” consecutivă campionat-Cupă pentru Juventus, care are cota de 1,57 pe Betano.com de a ajunge în finală.

În celălalt meci, AS Roma – a doua echipă cu cele mai multe trofee din Cupă, nouă în total – va face deplasarea pe terenul concitadinilor de la Lazio. Roma a câștigat ultimul trofeu în anul 2008, iar Lazio în 2013 atunci când i-a învins în finală chiar pe rivalii din oraș.

Betano oferă celor de la AS Roma prima șansă de calificare, cu cota de 1,65, pe când Lazio are cota de 2,20 pentru a ajunge în finală. Toate cotele partidei Lazio – AS Roma sunt în această pagină.

Leave a Reply