juventus serie a

Juventus poate câștiga titlul în Serie A contra lui AS Roma

Juventus are nevoie de doar un singur punct în meciul de diseară cu AS Roma pentru a câștiga cel de-al șaselea titlul consecutiv din Serie A.

Roma – Juve  este meciul care încheie penultima etapă din Serie A. Acesta se poate urmări, alături de toată etapa din Italia, cu streaming live pe Betano TV. Juve – Roma beneficiază pe Betano de peste 190 de tipuri de pariuri și de cote cu Marjă 0% pe Betano – cele care aduc profit maxim pariorilor.

Pariuri live pe Roma – Juventus  în Serie A (14.05.2017, ora 21:45)

Gazdele (85 de puncte) sunt pe locul 1 în Serie A și au șapte puncte avans față de locul al treilea ocupat  de Roma (78 de puncte). Pe poziția a doua se află Napoli (80 de puncte) cu cinci puncte în spatele lui Juve, dar cu un meci mai mult.

Un egal diseară  aduce titlul  pentru bianconeri, care le sunt superiori celor de la Napoli în meciurile directe, în cazul unei egalități de puncte. Doar o victorie a romanilor ar amâna decernarea titlului din Italia.

Betano oferă o cotă de peste 2,00 pentru tipul de pariu „șansă dublă” X2 (egal sau victorie Juventus) obținut diseară de bianconeri, un scenariu care le-ar aduce titlul de campioni.

Leave a Reply