inter cupa italiei

Inter – Lazio, ciocnire de top în Cupa Italiei

În această săptămână continuă meciurile din Cupa Italiei la fotbal, o competiție ajunsă în faza sferturilor de finală. Marți seară, de la ora 21:45, se joacă Inter – Lazio, o partidă cu atât mai interesantă cu cât se joacă în sistem eliminatoriu.

Antrenorul lui Inter, Stefan Pioli, a anunțat deschis înainte de meci că echipa sa dorește să câștige Cupa, iar acest lucru spune totul despre modul în care elevii săi se vor prezenta diseară pe teren.

Partida de astăzi beneficiază de aproape 200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote cu Marjă 0% (cote care asigură profitul maxim pentru pariori). De asemenea, meciurile din Cupa Italiei se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. 

Duelul dintre Inter și Lazio a ajuns la episodul 54, iar oaspeții au un mic avans cu două victorii în plus. Ultimul meci a fost însă câștigat categoric, cu 3-0, de Inter pe stadionul Giuseppe Meazza.

Deși Inter s-a chinuit în optimile de finală, fără unul dintre principalii oameni de gol (Mauro Icardi), de data aceasta „nerazzurrii” s-ar putea arunca în luptă. Icardi are o cotă de 2,00 să înscrie oricând și una de aproape 3,00 să înscrie, iar echipa sa să se califice. 

O cotă interesantă este și cea de 1,70 pentru ca ambele echipe să înscrie (GG).

Betano.com îi oferă lui Inter prima șansă (cote de 1,99 pentru victorie și 1,47 pentru calificare), iar Lazio ar fi echipa care ar putea realiza surpriza (cote de 4,30 la victorie și 2,70 la calificare).  Pariurile principale pentru acest meci sunt aici.

Știați că?

  • Cel mai galonat club din Coppa Italia este Juventus, cu 11 titluri, urmat de AS Roma cu 9.
  • Până acum s-au calificat în semifinale Napoli și Juventus, iar Coppa Italia continuă marți cu Inter – Lazio și miercuri cu AS Roma – Cesena.

Leave a Reply